În noul sezon, ne așteaptă schimbări mari în formatul competiției. Începând cu versiunea FIFA21, fiecare etapă preliminară a Ligii Naționale Orange va fi constituită din două competiții desfășurate în paralel: Liga Profesionistă și Liga Amatorilor

Dar cine stabilește în ce ligă va juca participantul? Răspunsul e simplu: participantul e cel care decide pentru sine. În momentul deschiderii înregistrărilor, fiecare participant va putea alege în ce Ligă va juca. Dar care este diferența dintre cele două ligi?

 

Cea mai importantă diferență este că Liga Profesionistă se va desfășura în regimul Ultimate Team, iar Liga Amatorilor – în regimul Standard. Prin urmare, fiecare jucător va putea utiliza propria lui echipă, în care a investit timp și efort, pentru a câștiga premii și puncte în Ratingul Național.

 

O altă diferență este valoarea premiilor. Deținătorii locurilor 1, 2 și 3 la ambele ligi vor fi premiați de compania Orange Moldova. Totuși, valoarea acestora nu va fi egală. Pentru obținerea unui loc de top în Liga Profesionistă, premiile vor fi mai valoroase decât cele pentru Liga Amatorilor. Prin urmare, cei care se consideră mai buni și cei care vor să se bată pentru premii mai bune, vor alege un nivel de dificultate mai ridicat.

 

Toate celelalte detalii despre structura Ligii Naționale Orange și despre modul de desfășurare a competiției le găsiți în Regulamentul Ligii Naționale Orange.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

 

Reamintim că această etapă este prima din cele patru etape preliminare din cadrul Ligii Naționale Orange. Toți participanții vor primi puncte în Ratingul Național, în dependență de performanță. La sfârșitul tuturor etapelor de calificare, primii clasați în Ratingul Național din ambele ligi se vor califica la etapa finală a Ligii Naționale Orange din primăvară.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch, și să aderați la grupul FIFA Moldova.

 

1 Comment
Leave a Reply