Pe 7 septembrie, la Orange Monin Wi-Fi Café, se va desfășura ultimul turneu la FIFA19.  Ne vom lua rămas bun de la această versiune înainte de apariția celei noi.

Reamintim că Liga Națională Orange la FIFA19 a fost câștigată de Eugeniu Titei, care astfel a devenit campionul Republicii Moldova la FIFA19.  Vezi cum a fost la turneul final în filmulețul de mai jos:

 

 

CINE POATE PARTICIPA: toți jucătorii de FIFA19, care s-au înregistrat prealabill, printr-un comentariu lăsat la ACEASTĂ POSTARE de pe FACEBOOK.

 

CONSOLA: se va juca la consola PlayStation 4 și Xbox One.

 

TAXĂ DE PARTICIPARE: 50 de lei de participant, care se achită în ziua evenimentului, până la ora 11:45, la masa organizatorilor.

 

REDUCERI: Fetele sunt scutite de taxă de participare.

 

PREMII: echipele deținătoare ale locurilor 1, 2 și 3 se vor alege cu premii din partea Partenerului General al Federației de Sporturi Electronice din Moldova – compania Orange Moldova.

 

TOMBOLĂ: cei prezenți vor putea participa la o tombolă, în urma desfășurării căreia vor putea câștiga premii din partea partenerului nostru Star Kebab.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției FIFA19 Moldova Closing Cup este reglementată prin prevederile Regulamentului Ligii Naționale Orange, care se va aplica corespunzător și care poate fi găsit AICI.  Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dacă buna desfășurare a competiției o va cere.

 

LOCAȚIE: Orange Monin Wi-Fi Café (bd. Ștefan cel Mare 130), etajul 2.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

 

1 Comment
  1. Евгений

    Здравствуйте!

Leave a Reply