Pentru a patra oară la rând, reprezentanții consolei PlayStation 4 reușesc să ia trofeul acasă. Eugeniu Titei a repetat performanța de la primul turneu de calificare pentru LNO și a reușit să treacă în playoff de Alexandru Ianciu, Sandu Bîrca, Eugen Șelencov și Alexandru Prutean.

De cealaltă parte, la consola Xbox One, Cătălin Potîrniche a trecut în playoff de Maxim Rotaru, Andrei Popescu (Olhionia) și Martin Gîscă.

 

Astfel, în finala mare s-au întâlnit campionii celor două console. În primul meci jucat la consola lui Cătălin Potîrniche, acesta a reușit să se impună cu 1-0. Dar în al doilea meci, la consola PlayStation 4, Eugeniu Titei a demonstrat că nu întâmplător reușește Elite 2 (FUT Champions) și a câștigat cu 3-0.

 

În finala mică, Martin Gîscă a reușit să treacă în dublă manșă de Alexandru Prutean. Prin urmare, deși campionul turneului de calificare este jucător la PlayStation 4, locurile 2 și 3 au fost ocupate de esportivi ce preferă consola Xbox One.

 

Toate rezultatele competiției le găsiți AICI.

 

Deținătorii locurilor 1, 2 și 3 s-au ales cu câte un smartwatch din partea companiei Orange Moldova – Partenerul General al Federației de Sporturi Electronice din Moldova.

 

Următorul turneu de calificare pentru LNO este programat pentru data de 2 martie. Înregistarera va începe, ca de obicei, cu o săptămână înainte de campionat.

 

Priviți rezumatul meciurilor din Marea Finală AICI.

 

Organizarea și desfășurarea competiției Liga Națională Orange (Etapa III) este reglementată prin prevederile Regulamentului LNO, care poate fi găsit APĂSÂND AICI.

 

Pentru a fi la curent cu activitatea noastră, vă sugerăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

Leave a Reply