În aceste momente formăm cu toții o echipă!  Inamicul împotriva căruia luptăm este puternic doar dacă nu suntem uniți.  Apreciem eforturile tuturor celor care stau acasă și am decis să le facem această misiune mai ușoară.

 

Vino și tu în echipa noastră!  Acum e mai ușor ca niciodată să salvezi planeta!  #StaiAcasă și participă la cele 8 campionate de eSports!

În zilele ce urmează, îndemnăm toată lumea să stea acasă și să participați la #StayHomeCup. Vom avea parte de 4 weekend-uri pline de gaming, prin urmare, vă vom ține ocupați!

 

Federația de Sporturi Electronice din Moldova, în parteneriat cu compania Orange Moldova, lansează programul #StayHomeCup, care include organizarea și desfășurarea a 8 turnee online la FIFA20, Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends.

 

Compania Orange Moldova a pregătit 84 de premii pentru cei mai buni esportivi și echipe de esportivi din Republica Moldova.  

 

 

12 APRILIE 26 APRILIE

11 APRILIE 18 APRILIE 25 APRILIE 02 MAI

19 APRILIE 03 MAI

Stai acasă și rămâi aproape de noi, pentru că toate detaliile despre fiecare turneu vor fi anunțate pe site-ul mef.md, cât și pe rețelele de socializare.

 

De aceea, vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch.

 

Leave a Reply