Liga Națională Orange la FIFA20 continuă cu cea de-a doua etapă de calificări, pe 21 decembrie, la Orange Training Center de pe strada Alba Iulia 75 (vedeți mai jos cum să ajungeți).

Prima etapă de calificare a fost câștigată de Marius Panfile, care s-a impus în fața lui Sabin Buruiană cu scorul de 4-2.  Vedeți rezumatul finalei în filmulețul de mai jos:

 

CINE POATE PARTICIPA: toți jucătorii de FIFA20, care s-au înregistrat prealabil, conform procedurii descrise mai jos și care vor prezenta un act de identitate la intrare.

 

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE: completați acest FORMULAR, în care trebuie să indicați adresa de email, numărul de telefon, numele, prenumele, sexul și vârsta dumneavoastră, după care lăsați un comentariu la această POSTARE de pe FACEBOOK care să conțină numele și prenumele dumneavoastră.

 

ACT DE IDENTITATE: o condiție pentru a participa și pentru a fi prezent la turneu este prezentarea unui act de identitate la intrarea în clădirea unde va avea loc turneul (de exemplu: buletin de identitate, pașaport sau certificat de naștere). Fără prezentarea unui act de identitate, accesul în clădire este interzis.

 

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE: înregistrarea la turneu este posibilă doar până joi, 19 decembrie, ora 23:59.

 

CONSOLA: se va juca doar la consola PlayStation 4.

 

TAXĂ DE PARTICIPARE: nu există taxă, participarea este GRATUITĂ.

 

PREMII: echipele deținătoare ale locurilor 1, 2 și 3 se vor alege cu premii din partea Partenerului General al Federației de Sporturi Electronice din Moldova – compania Orange Moldova.

 

TOMBOLĂ: cei prezenți vor putea participa la o tombolă, în urma desfășurării căreia vor putea câștiga premii din partea partenerilor noștri.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției FIFA20 Liga Națională Orange (Etapa II) este reglementată prin prevederile Regulamentului Ligii Naționale Orange. Acesta se va aplica corespunzător și care poate fi găsit AICI.  Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dacă buna desfășurare a competiției o va cere.

 

LOCAȚIE: Orange Training Center (str. Alba Iulia 75), etajul 2.

 

INTRARE: intrarea la Orange Training Center se face pe scările din poza de mai jos:

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și să aderați la grupul FIFA Moldova.

 

1 Comment
  1. Cristi Bogdan

    Vreau să particip

Leave a Reply