Liga Națională Orange la FIFA20 continuă cu ultima etapă de calificări. De această dată, etapa de calificare se va juca ONLINE, la PlayStation 4, pe 30 mai.  Vedeți mai jos cum să vă înregistrați.

Reamintim că Martin Gîsca a câștigat cea de-a treia etapă de calificare. Martin s-a impus în fața lui Stanislav Chirtoacă cu scorul de 5-1. Vedeți rezumatul finalei în filmulețul de mai jos:

 

 

CINE POATE PARTICIPA: toți cetățenii Republicii Moldova, înregistrați prealabil, conform procedurii descrise mai jos, care au PlayStation Plus și FIFA20.

 

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE: completați acest FORMULAR, după care vă înregistrați pe platforma turneului AICI și apăsați “Particip” la EVENT pe Facebook.

 

GRUPUL TURNEULUI: toți participanții sunt obligați să adere la GRUPUL turneului.

 

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE: înregistrarea la turneu este posibilă până vineri, 29 mai, ora 17:00.

 

ÎNCEPUTUL TURNEULUI: primul tur de meciuri trebuie să se joace până sâmbătă, 30 mai, ora 12:00.

 

LOCAȚIE: turneul se va desfășura ONLINE.

 

Participarea este GRATUITĂ.

 

PREMII: deținătorii locurilor 1, 2 și 3 vor fi premiați de compania Orange Moldova.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției este reglementată prin prevederile regulamentului atașat la secțiunea RULES de pe pagina turneului pe platforma toornament.com.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și să aderați la grupul FIFA Moldova.

 

Leave a Reply