Liga Națională Orange la FIFA20 continuă cu primul turneu ULTIMATE TEAM din acest an, care se va desfășura pe 29 februarie. Câștigătorul acestui turneu ONLINE se va califica direct la etapa finală a Ligii Naționale Orange din primăvară.

Reamintim că cea de-a treia etapă de calificare a fost câștigată de Martin Gîsca, care s-a impus în fața lui Stanislav Chirtoacă cu scorul de 5-1.  Vedeți rezumatul finalei în filmulețul de mai jos:

 

CINE POATE PARTICIPA: toți jucătorii de FIFA20, care s-au înregistrat prealabil, conform procedurii descrise mai jos și care vor locui în Republica Moldova între lunile martie-mai.

 

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE: vă înregistrați AICI, completând toate câmpurile, după care lăsați un comentariu la această POSTARE de pe FACEBOOK care să conțină numele și prenumele dumneavoastră.

 

GRUPUL TURNEULUI: toți participanții sunt obligați să adere la GRUPUL TURNEULUI.

 

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE: înregistrarea la turneu este posibilă doar până vineri, 28 februarie, ora 23:30.

 

PERIOADA DE CHECK-IN: check-in-ul la turneu poate fi făcut doar sâmbătă, 29 februarie, între ora 10:00 și 11:50.

 

ÎNCEPUTUL TURNEULUI: primele meciuri vor începe la ora 12:00, fără nicio excepție. Participanții care nu vor fi prezenți până la 12:05, vor pierde meciul la masa verde.

 

LOCAȚIE: turneul se va desfășura pe platforma Toornament.com.

 

CONSOLA: se va juca doar la consola PlayStation 4.

 

REGIM: se va juca în regimul ULTIMATE TEAM.

 

TAXĂ DE PARTICIPARE: nu există taxă, participarea este GRATUITĂ.

 

PREMII: câștigătorul se va califica la finala Ligii Naționale Orange din primăvară.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției este reglementată prin prevederile Regulamentului atașat pe platforma turneului. Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dacă buna desfășurare a competiției o va cere.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și să aderați la grupul FIFA Moldova.

 

Leave a Reply