Cele patru etape preliminare ale Ligii Amatorilor Orange s-au desfășurat online în luna noiembrie, decembrie, februarie și aprilie a sezonului 2020-2021. 

Pentru fiecare participare, în funcție de performanță, participanților li s-a oferit un punctaj.  În urma acestor patru etape, punctele acumulate de participanți s-au sumat și în baza lor a fost creat un clasament final (Rating Național).

 

Conform regulamentului Ligii Naționale Orange, primii 16 jucători din clasament acced la Faza Finală a Ligii Amatorilor, acolo unde vor lupta pentru titlul de campion al Moldovei la FIFA21 la categoria Amatori și pentru premiile generoase oferite de compania Orange Moldova.

 

Cei 16 participanți calificați au fost repartizați în 4 urne valorice, în dependență de numărul de puncte acumulate în Ratingul Național, după cum urmează:

 

La fel ca în cadrul preliminariilor, la Faza Finală se va juca în regim Online Friendly Standard, cu game speed – normal, squad type – online, defending – tactical și half duration – 6 min.  Formatul competiției va fi următorul: grupe – sferturi – semifinale – finale.

 

 

Spre deosebire de preliminarii, la Faza Finală comunicarea între participanți și organizatori va fi efectuată prin intermediul platformei Discord.

 

Deținătorii locurilor de top se vor alege cu premii din partea Partenerului General al turneului – compania Orange Moldova.  Premiile oferite la Faza Finală a Ligii Amatorilor sunt următoarele:

Dacă vă place ceea ce facem și doriți să ne susțineți, o puteți face printr-un Like pe Facebook, Follow pe Instagram, Subscribe pe canalul nostru de Youtube și Twitch.  De asemenea, dacă sunteți un amator al jocului EA SPORTS FIFA, puteți adera la grupul FIFA Moldova.

 

Leave a Reply