Cele patru etape preliminare ale Ligii Profesioniste Orange s-au desfășurat online în luna noiembrie, decembrie, februarie și aprilie a sezonului 2020-2021. 

Pentru fiecare participare, în funcție de performanță, participanților li s-a oferit un punctaj.  În urma acestor patru etape, punctele acumulate de participanți s-au sumat și în baza lor a fost creat un clasament final (Rating Național).

 

Conform regulamentului Ligii Naționale Orange, primii 16 jucători din clasament acced la Faza Finală a Ligii Profesioniste, acolo unde vor lupta pentru titlul de campion al Moldovei la FIFA21 la categoria Profesioniști și pentru premiile generoase oferite de compania Orange Moldova.

 

Cei 16 participanți calificați au fost repartizați în 4 grupe, în urma tragerii la sorți desfășurate pe 25 aprilie, după cum urmează:

 

La fel ca în cadrul preliminariilor, la Faza Finală se va juca în regim Ultimate Team, fără limitări asupra lotului de jucători folosit de participanți.  Formatul competiției va fi următorul: grupe – sferturi – semifinale – finale.

 

Spre deosebire de preliminarii, la Faza Finală comunicarea între participanți și organizatori va fi efectuată prin intermediul platformei Discord.

 

Deținătorii locurilor de top se vor alege cu premii din partea Partenerului General al turneului – compania Orange Moldova.  Premiile oferite la Faza Finală a Ligii Profeioniste sunt următoarele:

Dacă vă place ceea ce facem și doriți să ne susțineți, o puteți face printr-un Like pe Facebook, Follow pe Instagram, Subscribe pe canalul nostru de Youtube și Twitch.  De asemenea, dacă sunteți un amator al jocului EA SPORTS FIFA, puteți adera la grupul FIFA Moldova.

 

Leave a Reply