FIFA23 – Orange Esports Series – powered by Orange Moldova

OES 23FIFA1 FIFA23 ONLINE WEBSITE ARTICLE 1a

Primul turneu de FIFA23 se va desfășura ONLINE pe 4 februarie! Va cuprinde două ramuri distincte: una pentru consolele Old Generation, alta pentru dispozitivele New Generation. ⚽

După cum știți, FIFA23 este prima ediție de FIFA care are integrat sistemul „cross-platform play”. Asta înseamnă că jucătorii de la consolele NewGen (PlayStation 5, Xbox Series X/S, Stadia și PC) pot să joace amicale ONLINE între ei. Același lucru este posibil și pentru jucătorii de la consolele OldGen (PS4 și Xbox One).

Pentru ca toți doritorii să poată participa la turneu (indiferent de dispozitivul pe care joacă FIFA23), campionatul va fi divizat în ramura OldGen și ramura NewGen. Cea mai importantă diferență este că OldGen se va desfășura în regimul Online Friendly Standard, iar NewGen – în regimul Ultimate Team.

Cei mai buni 6 jucători vor fi premiați de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.  Deținătorii locurilor de top își vor alege premiile de pe eshop.orange.md.

Totodată, te invităm să privești golurile înscrise la ultimul turneu organizat de MEF (time-codurile sunt indicate în descriere și comentarii):

Dacă vă place ceea ce facem și doriți să contribuiți la dezvoltarea fenomenului Esports în Moldova, alăturați-vă nouă pe următoarele rețele:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...