FIFA23 #1 OES_SITE_6

Așteptarea a luat sfârșit: primul turneu de FIFA23 se va desfășura ONLINE pe 4 februarie! Campionatul va cuprinde două ramuri distincte: una pentru consolele Old Generation, alta pentru dispozitivele New Generation.

După cum știți, FIFA23 este prima ediție de FIFA care are integrat sistemul „cross-platform play”. Asta înseamnă că jucătorii de la consolele NewGen (PlayStation 5, Xbox Series X/S, Stadia și PC) pot să joace amicale ONLINE între ei. Același lucru este posibil și pentru jucătorii de la consolele OldGen (PS4 și Xbox One).

 

Pentru ca toți doritorii să poată participa la turneu (indiferent de dispozitivul pe care joacă FIFA23), campionatul va fi divizat în ramura OldGen și ramura NewGen. Cea mai importantă diferență este că OldGen se va desfășura în regimul Online Friendly Standard, iar NewGen – în regimul Ultimate Team.

 

Dacă îți convine programul competiției indicat mai sus, te invităm să te înscrii la turneu. Pentru a te înregistra, trebuie să respecți următoarele condiții de participare: să ai instalat jocul FIFA23; să deții cetățenia Republicii Moldova; să alegi și să te înregistrezi la una dintre opțiunile indicate mai jos:

 

Suplimentar, toți jucătorii trebuie să respecte regulamentul competiției și să adere la grupul dedicat turneului (în care va avea loc comunicarea cu organizatorul):

 

Cei mai buni 6 jucători din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos. Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova. Pentru obținerea unui loc de top în ramura NewGen (primul rând), premiile vor fi mai valoroase decât cele pentru OldGen (rândul doi).

 

FIFA23 #1 PRIZE 1

Câștigătorii își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus. Premiantul este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, participantul va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Dacă ești amator al jocului, te îndemnăm să aderi la grupul FIFA Moldova. Totodată, te invităm să privești golurile înscrise la ultimul turneu organizat de MEF (time-codurile sunt indicate în descriere și comentarii):

 

4 Comments
  1. Валерий

    Где будет происходить мероприятие

    1. Moldova Esports Federation

      ONLINE.

  2. Fifa23

Leave a Reply