Pe 15 iunie, la Orange Monin Wi-Fi Café, se va desfășura un turneu neobișnuit la FIFA19.  Fiecare participant va avea nevoie de câte un coechipier pentru a participa la respectiva competiție.  Formatul competiției este de 2 vs 2.

Până acum, s-a desfășurat doar un turneu în acest format, și anume competiția organizată în cinstea lansării Federației de Sporturi Electronice din Moldova.  Vezi cum a fost în filmulețul de mai jos.

 

 

CINE POATE PARTICIPA: toți jucătorii de FIFA19, care și-au înregistrat prealabill echipa, printr-un comentariu lăsat la ACEASTĂ POSTARE de pe FACEBOOK.

 

CONSOLA: se va juca la consola PlayStation 4.

 

TAXĂ DE PARTICIPARE: 100 de lei de echipă, care se achită în ziua evenimentului, până la ora 11:45, la masa organizatorilor.

 

REDUCERI: pentru fiecare fată în echipă, se oferă o scutire în mărime de 50% din taxa de participare.  Prin urmare, echipele formate doar din fete vor fi scutite de taxă de participare.

 

PREMII: echipele deținătoare ale locurilor 1, 2 și 3 se vor alege cu premii din partea Partenerului General al Federației de Sporturi Electronice din Moldova – compania Orange Moldova.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției FIFA19 2v2 Cup este reglementată prin prevederile Regulamentului Ligii Naționale Orange, care se va aplica corespunzător și care poate fi găsit AICI.  Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dacă buna desfășurare a competiției o va cere.

 

LOCAȚIE: Orange Monin Wi-Fi Café (bd. Ștefan cel Mare 130), etajul 2.

 

Pe 6 aprilie 2019, a avut loc finala Ligii Naționale Orange.  Vedeți cum a fost:

 


ECHIPA EAvengers
ECHIPA UMBADOG
ECHIPA OJÎDAEMO

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

 

Leave a Reply