Ernest Gulceac a devenit campionul e-World Cup FIFA Moldova. Tânărul l-a câștigat în finală, cu scorul de 6-3, pe Maxim Rotaru.  Majoritatea partidelor din cadrul turneului s-au jucat în pauzele dintre meciurile Campionatului Mondial sau înaintea desfășurării acestora.

În perioada 14 iunie – 14 iulie, Federația de Sporturi Electronice din Moldova, în parteneriat cu Orange și Federația Moldovenească de Fotbal, a organizat turneul e-World Cup FIFA Moldova.

 

Între 14 și 28 iunie, în fiecare zi, în Orășelul Sportiv Orange, au fost organizate mini-turnee separate, la care participau maxim 6 persoane, iar câștigătorul fiecărui mini-turneu se califica în faza eliminatorie a competiției e-World Cup FIFA Moldova.

În faza eliminatorie s-au calificat cei 15 câștigători ai celor 15 mini-turnee preliminare și finalistul e-Ligii Naționale la FIFA18, competiție organizată de Federația de Sporturi Electronice din Moldova.

 

Finala mică și finala mare s-au disputat pe 14 iulie, înainte de meciul Belgia-Anglia. Meciurile din finala mică și finala mare a competiției e-World Cup FIFA Moldova au fost difuzate atât pe ecranul mare din Orășelul Sportiv Orange, cât și pe Facebook/Youtube.

 

Meciul complet îl puteți viziona AICI.  Rezumatul finalei mari poate fi vizionată AICI.

 

Competiție a fost câștigată de către Ernest Gulceac, care l-a învins în finală pe Maxim Rotaru cu scorul de 6-3. Locul 3 a fost ocupat de Andrei Popescu.

Pentru mai multe poze și detalii accesați pagina de Facebook sau Instagram a Federației de Sporturi Electronice din Republica Moldova.

Leave a Reply