SITE POST CSGO CLAN 1.1

Federația de Esports din Moldova a creat un CLAN pe platforma FACEIT.COM, exclusiv pentru jucătorii moldoveni. Primul sezon se va desfășura în luna septembrie, iar premiile vor fi oferite de compania Orange Moldova.

Ce reprezintă un clan? Clanul este un spațiu comunitar pe FACEIT unde jucătorii se întâlnesc pentru a socializa și a juca FACEIT matchmaking împreună. Clanurile sunt deținute de diferite comunități care administrează spațiul, asigurându-se că toți membrii sunt mulțumiți.

 

Pentru a juca în interiorul clanului, trebuie să creați un lobby sau să vă alăturați la unul deja existent. Când se strâng 5 jucători într-un lobby, platforma vă va oferi ca adversar o echipă dintr-un alt clan. Acum că înțelegi cum funcționează un clan, te invităm să aderi la clanul MEF:

 

JOIN CSGO CLAN

În perioada 9-30 septembrie, în cadrul clanului se va desfășura un eveniment competitiv intitulat „SEASON #1”. În această perioadă, jucătorii care vor juca meciuri create în cadrul clanului vor primi puncte. Pentru fiecare victorie, jucătorului i se va adăuga un anumit punctaj, iar pentru fiecare pierdere – i se va scădea. Regulile privind punctajul vor fi afișate pe pagina clanului, la secțiunea „points”.

 

În baza punctelor respective, va exista un clasament al jucătorilor, actualizat în timp real. Jucătorii cu cele mai multe puncte se vor alege cu premii din partea partenerului general al sezonului – compania Orange Moldova. Premiile (în valoare totală de peste 10.000 lei) vor fi afișate pe pagina clanului, la secțiunea „prize”.

 

VEZI PREMIILE CLAN 1

Câștigătorii își vor alege singuri premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite. Premiantul este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, premiantul va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Dacă aveți vreo întrebare, o puteți adresa pe serverul nostru de Discord. De asemenea, amatorii jocului pot adera la grupul CS:GO Moldova de pe Facebook.

 

1 Comment
  1. 10 lvl faceit easy (16-0) gg 37367611505

Leave a Reply