În perioada 17 ianuarie – 07 martie va avea loc Campionatul Mondial de Pro Clubs la FIFA21.  Turneul este organizat de Association of Cyberfootball, o comunitate de Pro Clubs din Rusia ce are în spate ani buni de promovare a acestui mod.

La acest turneu participă 32 de echipe naționale.  Selecționatele au fost repartizate în 8 grupe a câte 4 echipe fiecare.

 

Moldova face parte din grupa 5, alături de Anglia, Kazahstan și Letonia.  Menționăm că din grupe se califică în faza optimilor primele două clasate.

 

Primele meciuri din grupă, Moldova le va disputa în compania naționalei Angliei, duminică, 17 ianuarie, cu începere de la ora 22:30.  La acest turneu, toate meciurile se vor juca tur – retur.

 

Iată programul complet al meciurilor:

 

Moldova ✕ Anglia | 17 ianuarie, ora 22:30
Moldova ✕ Letonia | 24 ianuarie
Moldova ✕ Kazahstan | 31 ianuarie

 

Toate meciurile naționalei Moldovei vor fi comentate și difuzate pe canalele Federației de Sporturi Electronice din Moldova (Facebook, Youtube și Twitch).

 

Vedeți mai jos un filmuleț cu niște goluri marcate de băieții de la națională:

 

 

Detalii despre clasament și programul meciurilor găsiți pe site-ul organizatorilor.

 

Dacă vă place ceea ce facem și vreți să ne susțineți, puteți să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch, și să aderați la grupul FIFA Moldova.

 

Leave a Reply