Federația de Sporturi Electronice din Moldova (Moldova Esports Federation sau MEF), în calitate de membră a Federației Globale de Sporturi Electronice (Global Esports Federation sau GEF), va organiza pe 27 martie un turneu la Counter-Strike: Global Offensive în cadrul evenimentului World Connected Series 2021.

Reamintim că MEF a aderat la GEF în martie 2020.  GEF s-a născut din ideea de a consolida ecosistemul eSports din întreaga lume.  Federația Globală are drept scop instituirea unei credibilități, legitimități și a unui prestigiu față de sporturile electronice. Mai multe detalii despre aderarea noastră la GEF și despre obiectivele acesteia, puteți citi în articolul publicat anul trecut în cinstea aderării.

 

Să revenim la turneul propriu-zis.  Acest campionat este organizat cu suportul GEF și face parte din seria #worldconnected.  World Connected Series este un proiect marca GEF și are drept scop promovarea sporturilor electronice la nivel internațional.  De aceea, la acest turneu va putea participa toată lumea, oriunde s-ar afla, orice cetățenie ar avea, atât timp cât toate condițiile de mai jos sunt respectate.  Echipele care nu vor completa formularul vor fi excluse din turneu înaintea începerii acestuia.

 

Suntem bucuroși să anunțăm că și de data aceasta îl vom avea alături pe Partenerul nostru General – compania Orange Moldova, care va premia cele mai bune trei echipe, și anume echipele deținătoare ale locurilor de top.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

 

 

Suplimentar, căpitanii sunt obligați să adere la acest server de DISCORD și să aducă la cunoștința coechipierilor prevederile acestui REGULAMENT.  Turneul se va desfășura în limba română, de aceea căpitanul echipei trebuie să o cunoască.

 

Dacă ești în căutare de coechipieri, îi poți găsi în grupul CS:GO Moldova.  Dacă vă place ceea ce facem și doriți să ne susțineți, vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch.  

 

14 Comments
 1. Eu caut o iechipa de incredere pe care pot sa ma bazezi

  1. Moldova Esports Federation

   Caută aici: https://www.facebook.com/groups/csgomd

 2. sa speram ca vedem si ceva la dota in viitorul apropiat

 3. Buna, doar cetateni ai RM pot lua parte la campionat?

  1. Moldova Esports Federation

   Poate participa oricine, de oriunde, cu condiția respectării tuturor condițiilor din prezentul articol.

 4. Care sunt premiile?

  1. Moldova Esports Federation

   Miercuri seara va apărea lista cu premiile.

 5. Rosca Stanislav

  Caut o echipea +

  1. Moldova Esports Federation

   Caută aici: https://www.facebook.com/groups/csgomd

 6. care sunt premiile si cand vor aparea

  1. Moldova Esports Federation

   Miercuri seara va apărea lista cu premiile.

 7. Unde premiile?

 8. Salut, pot cumva sa urmares meciurile,este vreun stream ceva?

  1. Moldova Esports Federation

   Da, aici va fi difuzată finala: https://www.youtube.com/watch?v=viQN94WovfQ

Leave a Reply