eEuro

Republica Moldova, reprezentată de către Dan Moroșanu și Alexandru Ianciu, a participat în premieră la turneul eEuro 2020, organizat de UEFA.

Într-un comunicat pe o rețea de socializare, Federația Moldovenească de Fotbal a apreciat rezultatele jucătorilor noștri și va continua să susțină esportivii din țară.

 

Chiar dacă suntem la început de cale, putem deja să ne mândrim cu rezultate reale obținute de jucătorii noștri.  Astfel, Dan și Alexandru au reușit să claseze Moldova pe locul 3 în grupa C la eEuro 2020, alături de țări precum Bosnia și Herțegovina, Elveția, Kazahstan și Macedonia de Nord”, au menționat reprezentanții FMF.  

 

eEuro

Regulamentul competiției prevede că primul loc din fiecare grupă se califică direct la Faza Finală (Top 16). Locurile secunde vor fi introduse în două grupe a câte 5 echipe fiecare, unde se va juca la fel ca în grupele inițiale. Fiecare selecționată va juca cu restul echipelor din grupă, tur-retur (în format BO2). Ocupantele primelor trei locuri din fiecare grupă se vor califica și ele la Faza Finală (șase echipe din cele zece).

 

Chiar dacă Moldova a ratat șansa de calificare la turneul final, organizatorii turneului au menționat că se vor mai juca meciuri pentru departajarea selecționatelor între locurile 16-55. Această decizie a fost luată și ca urmare a situației create de COVID-19. Astfel, se încearcă încurajarea participanților să stea mai mult acasă, dar se și oferă o șansă pentru toate echipele să acumuleze experiență competițională.

 

De aceea, stați aproape de canalele noastre de social-media ca să fiți la curent cu activitatea echipei naționale de eFotbal PES2020. Dacă ești fan PES2020, poți adera la grupul moldovenesc de pe Facebook – PES Moldova.

 

Vezi rezumatele meciurilor din primul tur împotriva Bosniei și Herțegovina, Kazahstanului, Elveției:

 

 

Vezi rezumatele meciurilor din cel de-al doilea tur împotriva Elveției și Kazahstanului:

 

 

Rezultatele Republicii Moldova la eEuro 2020 în Grupa C:

 

Moldova 3:5 Kazahstan
Moldova 4:3 Elveția
Moldova 3:3 Bosnia și Herțegovina
Moldova 3:3 Macedonia de Nord
Moldova 2:2 Kazahstan
Moldova 4:0 Elveția
Moldova 1:6 Bosnia și Herțegovina
Moldova 5:1 Macedonia de Nord

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

 

 

Leave a Reply