Federația de Sporturi Electronice din Moldova, în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal și compania Orange Moldova, organizează un turneu de selectare a esportivilor pentru Echipa Națională de eFotbal PES pentru anul 2021.

Pe 16 ianuarie, va avea loc un campionat ONLINE de selecție a jucătorilor pentru Echipa Țării la PES2021.  În urma acestui turneu, organizatorii vor selecta doi jucători care vor reprezenta Republica Moldova la UEFA eEURO 2021.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

ADERĂ LA GRUPUL TURNEULUI

ÎNREGISTREAZĂ-TE LA TURNEU

 

Deținătorii primelor două locuri vor face parte din Echipa Republicii Moldova la PES și se vor alege cu premii din partea Partenerilor Federației de Sporturi Electronice din Moldova – Federația Moldovenească de Fotbal și compania Orange Moldova.

 

Organizarea și desfășurarea respectivului turneu este reglementată prin prevederile prezentului REGULAMENTOrganizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dacă buna desfășurare a competiției o va cere.  În funcție de numărul de participanți se va decide dacă se va juca în format eliminatoriu, în format de grupe sau ligă.  Programul competiției arată în felul următor:

 

Moldova va participa pentru al doilea an consecutiv la eEuro.  Anul trecut Republica Moldova a fost reprezentată de către Dan Moroșanu și Alexandru Ianciu.  Aceștia au reușit să claseze Moldova pe locul 3 în grupa C la eEuro 2020.  Din grupa Moldovei au mai făcut parte: Bosnia și Herțegovina, Elveția, Kazahstan și Macedonia de Nord.

 

eEuro

Toți amatorii de eFotbal – PES sunt invitați să adere la grupul PES Moldova de pe Facebook, creat pentru împărtașirea experienței între cei care joacă, distribuirea informațiilor despre joc și ajutarea reciprocă între membrii grupului privind anumite aspecte/neclarități ale jocului PES.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch.

 

Leave a Reply