eFootball Results 1

Detalii despre participarea lui Roman Cîrcel la turneul de eFootball din cadrul competițiilor internaționale World Esports Championships 2022 Bali (WEC) și Global Esports Games 2022 Istanbul (GEG).

În 2022, turneul de eFootball din cadrul World Esports Championships (WEC) s-a desfășurat în Bali, Indonezia. WEC este o competiție internațională complexă, organizată anual de Federația Internațională de Esports (IESF).

 

IESF eFootball Button 1

În prima zi a WEC, Roman a reușit să obțină 3 puncte valoroase din duelul cu Slovacia ?? ​​, câștigând prima manșă cu 3-2. În a doua manșă însă, a cedat cu scorul de 2-0, după ce a avut o posesie de 75% și nu a reușit să fructifice două ocazii mari în prima repriză.

 

În cea de-a doua zi, concentrarea maximă și efortul depus de Roman nu au fost suficiente pentru a lua puncte în duelul cu Myanmar ??​​, cedând ambele partide cu scorul de 3-2.

 

Cea de-a 3-a zi urma să fie decisivă pentru calificarea din grupele WEC. Moldova avea nevoie de 2 victorii pentru asta. Acestea însă nu au venit și Roman a fost învins de efotbalistul din Hong Kong ​​?? cu scorul de 2-1 și, respectiv, 2-0. Așa arată rezultatele lui Roman la WEC 2022 Bali:

 

eFootball Results 2

Per total, prestația lui Roman din cadrul WEC a fost bună. Și-a dorit foarte mult calificarea din grupe și a făcut tot posibilul pentru a atinge acest obiectiv, însă au existat anumite sincope care au afectat rezultatul final.

 

Titlul de campion mondial la World Esports Championship 2022 Bali a fost cucerit de un efotbalist din Indonezia ??​​. Acesta s-a ales cu 12.000$. Locul 2 (8.000$) a fost ocupat de reprezentantul Argentinei ​​??, iar locul 3 (5.000$) a revenit Turciei ​​??.

 

PUBG retragere GEG
După încheierea WEC, reprezentantul Moldovei a zburat la Istanbul pentru participa la Global Esports Games 2022. GEG este o competiție internațională complexă, organizată anual de Federația Globală de Esports (GEF).

 

IESF eFootball Button 3

Norocul nu a fost de partea noastră la tragerea la sorți. Am avut ghinionul să o primim ca adversar pe Argentina ​​ – țara care ocupase locul 2 la WEC. Formatul GEG a fost și el în defavoarea noastră, fiind single elimination bracket, best of 3. Asta însemna că orice duel pierdut duce la eliminarea din competiție.

 

Asta și s-a întâmplat. Argentina și-a reconfirmat statutul de favorită nu doar la fotbal, ci și la eFootball. Roman a cedat ambele partide cu scorul de 3-1 în fața argentinianului și a fost eliminat din competiție.

 

PUBG retragere MD

Roman și-a făcut concluziile de rigoare și este încrezător în forțele sale în perspectiva competițiilor viitoare de eFootball. Efotbalistul nostru le transmite mulțumiri tuturor celor de acasă care l-au susținut în această perioadă.

 

1 Comment
Leave a Reply