Naționala Moldovei este în grupa 6 alături de Belgia și Olanda. În perioada 10 mai – 21 iunie va avea loc Euro Cup 2020 la Fifa 20 Pro Clubs. Turneul este organizat de Association of Cyberfootball, o comunitate de Pro Clubs din Rusia ce are în spate ani buni de promovare a acestui mod.

La acest turneu participă 30 de echipe naționale din Europa. Selecționatele au fost repartizate în 7 grupe, dintre care 5 grupe a câte 4 echipe, și, respectiv, 2 grupe a câte 5.

 

La acest turneu participă 30 de echipe naționale din Europa. Selecționatele au fost repartizate în 7 grupe, dintre care 5 grupe a câte 4 echipe, și, respectiv, 2 grupe a câte 5.

 

Moldova face parte din grupa 6, alături de Belgia, Olanda, Azerbaidjan și Lichtenshtein. Menționăm că din grupele cu 5 echipe, se califică în playoff primele trei clasate. Din grupele cu 4 echipe se califică primele două clasate.

 

Primele meciuri din grupă, Moldova le va disputa în compania naționalei Belgiei, duminică, 10 mai, cu începere de la ora 22:30. La acest turneu toate meciurile se vor juca tur – retur.

 

Iată programul complet al meciurilor:

 

10 mai, ora 22:30 – Moldova – Belgia
17 mai, ora 22:00 – Moldova – Olanda
24 mai, ora 22:00 – Moldova – Liechtenstein
24 mai, ora 22:45 – Moldova – Azerbaidjan

 

Toate meciurile naționalei Moldovei vor fi difuzate pe pagina de Facebook a Federației Moldovenești de Fotbal, dar și pe canalele Federației de Sporturi Electronice din Moldova (Facebook, Youtube și Twitch).

 

Federația Moldovenească de Fotbal va oferi premii componenților lotului național, în cazul în care selecționata Moldovei va reuși să se califice în Playoff.

 

Vedeți mai jos un filmuleț cu niște goluri marcate de băieții de la națională:

 

 

Detalii despre clasament și programul meciurilor găsiți pe site-ul organizatorilor.

 

Dacă ești pasionat de modul FIFA Pro Clubs și/sau dacă ți-ai dori să-l încerci și să faci parte din lotul echipei FC Zimbru Chișinău eSports, contactează pagina de Facebook FC Zimbru Esports.

 

Leave a Reply