Ai PlayStation 4 și vrei să reprezinți Moldova la EMF eSport Euro 2020 și să câștigi premii valoroase?  Înregistrează-te și joacă într-o competiție de top, disputată online la 8-9 mai. Participarea este gratuită!

Primii clasați vor reprezenta Moldova la EMF eSport Euro 2020, organizat de către European Minifootball Federation (numărul participanților calificați la turneul final din fiecare țară va fi stabilit ulterior de către EMF).

 

Vezi mai jos toate detaliile pe care trebuie să le cunoști pentru a participa la competiție:

 

ORGANIZATORI: Federația Sportivă Națională de Sporturi Electronice (MEF) și Federația Sportivă Națională de Minifotbal (FSNM).

 

CINE POATE PARTICIPA: toți cetățenii și rezidenții Republicii Moldova, jucători de FIFA20, care s-au înregistrat prealabil, conform procedurii descrise mai jos.

 

CONSOLA: se va juca doar la consola PlayStation 4.

 

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE: vă înregistrați pe TOORNAMENT și după completați acest FORMULAR.

 

GRUPUL TURNEULUI: toți participanții sunt obligați să adere la Grupul turneului PS4.

 

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE: înregistrarea la turneu este posibilă până vineri, 8 mai, ora 17:00.

 

ÎNCEPUTUL TURNEULUI: primul tur de meciuri trebuie să se joace până sâmbătă, 9 mai, ora 12:00.

 

LOCAȚIE: turneul se va desfășura ONLINE.

 

Participarea este GRATUITĂ.

 

PREMII: deținătorii locurilor 1, 2 și 3 se vor alege cu medalii, diplome și premii din partea Federației Sportive Naționale de Minifotbal din Moldova (FSNM). Locul 1 – 1.000 lei și tricoul naționalei Moldova la minifotbal. Locul 2 – 500 lei. Locul 3 – 300 lei.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției este reglementată prin prevederile regulamentului atașat la secțiunea RULES de pe pagina turneului pe platforma toornament.com si a prezentului regulament.

 

Turneul final internațional EMF eSport Euro 2020 va avea loc în perioada 18-24 mai.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch, și să aderați la grupul FIFA Moldova.

 

Leave a Reply