GEG22 DOTA SITE_FINAL

Strânge-ți coechipierii și participă la turneul de preselecție a celei mai bune echipe de DOTA 2 din Moldova! Campionii ne vor reprezenta țara la competiția internațională Global Esports Games 2022 Istanbul.

Preselecția națională la DOTA 2 se va desfășura conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța căpitanii echipelor pe serverul de Discord.

 

GEG22 DOTA TIMELINE 6

Dacă îți place jocul și îți convine programul competiției, te invităm să te înscrii la turneu. Pentru a-ți înregistra echipa în competiție, trebuie doar să respecți următoarele condiții de participare:

 

GEG22 DOTA Requirements 10

Cele mai bune echipe din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos. Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova. Pe lângă aceste premii, câștigătorul turneului va dobândi dreptul să reprezinte Republica Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul GEG 2022.

 

GEG22 DOTA PRIZES 2

Echipele câștigătoare își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus. Echipa câștigătoare este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, echipa premiantă va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Dacă ești în căutare de coechipieri, îi poți găsi în grupul DOTA 2 Moldova de pe Facebook.

 

3 Comments
  1. Daca va trebuie suport sunati. Nu cred ca o sa ma calific la global esports dar nui rau sa incerc. Sper ca o sami dati o sansa

  2. ati schimbat data inregistrarii echipelor in ultima zi de inregistrare, intru pe site scrie 25 septembrie primele jocuri, acum intru si s-a schimbat :)):):):):)::)

    1. Moldova Esports Federation

      Cred că încurci cu PUBG Mobile. La turneul de DOTA 2 mereu a fost 18 septembrie începutul turneului.

Leave a Reply