GEG22 PUBG SITE 3

Strânge-ți coechipierii și participă la turneul de preselecție a celei mai bune echipe de PUBG Mobile din Moldova!  Campionii ne vor reprezenta țara la competiția internațională Global Esports Games 2022 Istanbul.

Preselecția națională la PUBG Mobile se va desfășura conform programului indicat mai jos.  În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța căpitanii echipelor pe serverul de Discord.

 

GEG22 PUBG TIMELINE 2

Dacă îți place jocul și îți convine programul competiției, te invităm să te înscrii la turneu.  Pentru a-ți înregistra echipa în competiție, trebuie doar să respecți următoarele condiții de participare:  ⬛ să te asiguri că toți coechipierii tăi dețin cetățenia Republicii Moldova, au minim 16 ani împliniți și au minim level 35;  ⬛ să aderi la serverul de Discord indicat mai jos;  ⬛ să completezi foarte atent formularul indicat mai jos:

 

Turneul de preselecție se va desfășura ONLINE.  Formatul și regulamentul competiției va fi adus la cunoștința participanților pe serverul de Discord, cu minim o zi înainte de turneu.  Din dispozitivele permise fac parte doar telefoanele mobile (iPadurile și tabletele sunt interzise).

 

Cele mai bune echipe din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos.  Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.  

 

GEG22 PUBG PRIZES 1

Echipele câștigătoare își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus.  Echipa câștigătoare este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective.  În acest caz, echipa premiantă va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Pe lângă premiul de mai sus, câștigătorul turneului va dobândi și dreptul să reprezinte Republica Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul GEG 2022.  Etapa calificărilor regionale se va desfășura ONLINE în luna octombrie.  Doar 7 dintre cele 22 de echipe europene participante se vor califica în Marea Finală din Istanbul.

 

Dacă ești în căutare de coechipieri, îi poți găsi în grupul PUBG Mobile Moldova de pe Facebook.

 

2 Comments
  1. Ugo….!!!!!

  2. Ați patito

Leave a Reply