Ai FIFA20 instalată la PlayStation 4 sau PC (origin)?  Înregistrează-te la campionatul ONLINE din această sâmbătă (25 aprilie).  Campionatul va cuprinde două ramuri distincte: una pentru consola PlayStation4, alta pentru PC.  Vor fi premiați cei mai buni 3 jucători de la fiecare ramură.  Participarea este gratuită!

Vezi mai jos toate detaliile pe care trebuie să le cunoști pentru a participa la competiție:

 

CINE POATE PARTICIPA: toți cetățenii Republicii Moldova, jucători de FIFA20, care s-au înregistrat prealabil, conform procedurii descrise mai jos.

 

CONSOLA: se va juca atât la PlayStation 4, cât și la PC.

 

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE [PlayStation 4]: vă înregistrați AICI, după care confirmați înregistrarea prin apăsarea butonului PARTICIP la evenimentul dedicat competiției.

 

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE [PC]: vă înregistrați AICI, după care confirmați înregistrarea prin apăsarea butonului PARTICIP la evenimentul dedicat competiției.

 

GRUPUL TURNEULUI: toți participanții sunt obligați să adere la Grupul turneului PS4 sau la Grupul turneului PC.

 

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE: înregistrarea la turneu este posibilă până vineri, 24 aprilie, ora 17:00.

 

ÎNCEPUTUL TURNEULUI: primul tur de meciuri trebuie să se joace până sâmbătă, 25 aprilie, ora 12:00.

 

FINALA: finala se joaca tur-retur. Jucătorii calificați în finală sunt obligați să coopereze cu organizatorii pentru difuzarea LIVE a meciurilor. În finală, Franța este interzisă. Participantul gazdă va alege o echipă, iar participantul oaspete va alege o echipă diferită.

 

LOCAȚIE: turneul se va desfășura ONLINE.

 

Participarea este GRATUITĂ.

 

PREMII: deținătorii locurilor 1, 2 și 3 de la ambele console vor fi premiați de compania Orange Moldova.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției este reglementată prin prevederile regulamentului atașat la secțiunea RULES de pe pagina turneului pe platforma toornament.com.

 

PROGRAM: competiția se va desfășura conform următorului program:

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch, și să aderați la grupul FIFA Moldova.

 

Leave a Reply