ROAD TO IAȘI DOTA 2 1

Primul turneu de DOTA din 2023 se va desfășura ONLINE pe 04 martie! Echipa câștigătoare va reprezenta Republica Moldova la competiția internațională World Esports Championship 2023 Iași.

Preselecția națională la jocul DOTA 2 se va desfășura conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța căpitanii echipelor pe serverul de Discord.

 

ROAD TO IAȘI DOTA 2 22

Pentru a-ți înregistra echipa în competiție, trebuie doar să respecți următoarele condiții de participare: să te asiguri că toți coechipierii tăi dețin cetățenia Republicii Moldova; să aderi la serverul de Discord indicat mai jos; să completezi foarte atent formularul indicat mai jos; să înscrii echipa la turneul de pe FACEIT:

 

Este important căpitanul echipei să respecte toate condițiile de mai sus, inclusiv să adere la serverul de Discord menționat, unde va avea loc toată comunicarea despre turneu.

 

Cele mai bune echipe din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos. Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

ROAD TO IAȘI DOTA 2 3

Echipele câștigătoare își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus. Echipa câștigătoare este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, echipa premiantă va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Acest turneu este o parte componentă a evenimentului Orange Esports Series | Road to Iași. Pe lângă premiul de mai sus, câștigătorul turneului va dobândi și dreptul să reprezinte Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul WEC 2023. Dă click pe unul dintre butoanele de mai jos și află mai multe despre eveniment:

 

Dacă ești în căutare de coechipieri, îi poți găsi în grupul indicat mai sus.  Suplimentar, te invităm să privești cele mai frumoase faze din finala ultimului turneu (time-codurile sunt indicate în comentarii la video):

 

Leave a Reply