IESF x MEF _ SITE (3)

Cererea de aderare a Federației de Sporturi Electronice din Moldova (MEF) la Federația Internațională de Sporturi Electronice (IESF) a fost aprobată! Ce înseamnă asta pentru jucătorii moldoveni?

Fondată în 2008, IESF este cea mai veche organizație care promovează sportul electronic la nivel internațional, având în prezent 128 de federații naționale afiliate. Mai multe detalii despre Federația Internațională de Sporturi Electronice puteți citi pe site-ul lor oficial.

 

IESF BARRIERS

Calitatea de membru al IESF deschide multe porți pentru esportivii din Moldova. După obținerea acestei calități de către MEF, esportivii noștri au devenit eligibili să participe la turneele internaționale organizate de IESF. Vezi mai jos doar câteva dintre turneele organizate în 2022:

 

IESF EUROS PHOTO
Cel mai important eveniment organizat de IESF este campionatul mondial de sporturi electronice (World Esports Championship sau WEC). În 2022, WEC se va desfășura la Bali (Indonezia), în perioada 1-12 decembrie, având un prize pool total de 500.000 de dolari.

 

IESF PRIZEPOOL

WEC2022 se va desfășura la următoarele categorii: CS:GO, DOTA 2, Tekken 7, eFootball, PUBG Mobile și Mobile Legends: Bang Bang. Din motiv că WEC se organizează anual, în orașe diferite, jocurile se pot schimba de la ediție la ediție.

 

MEF va continua să depună toate eforturile ca esportivii din Moldova să nu lipsească de la campionatele menționate mai sus. Unul dintre scopurile MEF este ca țara noastră să fie reprezentată pe arena internațională la cât mai multe categorii. În curând vom anunța turneul de preselecție a esportivilor care ne vor reprezenta țara la World Esports Championship 2022 Bali.

 

IESF CERTIFICATE 3

Leave a Reply