În data de 6 aprilie, la Muzeul Național de Istorie a Moldovei, se va desfășura faza finală a Ligi Naționale Orange.  Miza competiției este titlul de campion al Moldovei la FIFA19.

Eugeniu Titei (2) și Sandu Bîrca (2) sunt câștigătorii celor 4 etape de calificare, performanță care îi clasează în fruntea Ratingului Național la FIFA19.  Până acum, reprezentanții consolei Xbox One (Cătălin PotîrnicheMarius Panfile, Andrei Popescu și Alexandru Melnic) nu au putut să țină piept reprezentanților consolei PlayStation 4 în finale.  Oare o vor putea face de data asta?

 

CINE POATE PARTICIPA: La acest turneu final participă cei mai bine clasați 18 esportivi din Moldova.  Ei au reușit să obțină punctele necesare în cele 4 turnee preliminare organizate de MEF.

 

SPECTATORI: Dacă vrei să urmărești meciurile pe un LED uriaș, înregistrează-te AICI.  Locurile sunt limitate, de aceea, vom face o selecție, iar prioritate vor avea cei care au trimis cererea primii. Acest bilet include și accesul gratuit la Innovatic Fest/Roboshow. Accesul pentru spectatori va fi permis la 14:15.

 

SPECTATORI ONLINE: dacă nu ai reușit să prinzi un loc în sală, ai ocazia să privești meciurile LIVE, începând cu 15:00, pe Facebook, Youtube și Twitch.  Meciurile vor fi comentate și analizate, iar tu vei putea pune întrebări/sugestii/încurajări în comentarii.  Pentru a nu rata evenimentul, te invităm să te abonezi chiar acum la rețelele MEF enumerate mai sus.

 

PREMII: deținătorii locurilor 1, 2 și 3 se vor alege cu premii din partea Partenerului General al Federației de Sporturi Electronice din Moldova – compania Orange Moldova.  Premiul mare este consola PlayStation4.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției este reglementată prin prevederile Regulamentului Ligii Naționale Orange, care poate fi găsit AICI.

 

LOCAȚIE: Muzeul Național de Istorie (str. 31 august 121A), kITchen.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

Leave a Reply