Înregistrează-te și tu la competiția Liga Suporterilor la e-Fotbal și luptă pentru posibilitatea de a-ți reprezenta țara și echipa preferată la un turneu internațional, care va cuprinde reprezentanți ai 12 țări.

ORGANIZATORI: Compania SGL Group, în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal și Federația de Sporturi Electronice din Moldova, organizează respectiva competiție.

 

CINE POATE PARTICIPA: toți cetățenii Republicii Moldova, care locuiesc în Republica Moldova, care au împlinit vârsta de 12 ani și care s-au înregistrat pe platforma turneului.

 

NU POT PARTICIPA: membrii cluburilor din Divizia Națională, nici reprezentanții oficiali ale acestora, dar nici persoanele care au contract cu respectivele cluburi.

 

CONSOLA și JOCUL: se va juca FIFA19, separat la consola PlayStation 4 și la Xbox One. 

 

TAXĂ DE PARTICIPARE: participarea la respectivul turneu este gratuită.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea competiției Liga Suporterilor este reglementată prin prevederile respectivului REGULAMENT.  Organizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dacă buna desfășurare a competiției o va cere.

 

FORMATUL TURNEELOR PRELIMINARE: formatul competiției reprezintă desfășurarea turneelor preliminare în două faze: faza grupelor și faza playoff.

 

F.A.Q.: răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pot fi găsite, în limba rusă, AICI.

 

FONDUL DE PREMIERE: fondul de premiere este de 4.000 $, care vor fi împărțiți între participanții Finalei Internaționale, conform schemei de mai jos.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

 

Leave a Reply