Federația de Sporturi Electronice din Moldova, în parteneriat cu Federația Moldovenească de Fotbal și compania Orange Moldova, organizează primul turneu de selectare a esportivilor pentru Echipa Națională de eFotbal PES.

Pe 7 decembrie, la Orange Training Center, va avea loc prima etapă de selecție a jucătorilor pentru Echipa Țării la PES2020, care va reprezenta Republica Moldova la UEFA eEURO 2020.

 

DATA ȘI ORA: turneul se va desfăşura pe data de 7 decembrie și va începe la ora 12:00. Participanții sunt rugați să se prezinte la ora 11:30.

 

CINE POATE PARTICIPA: cetățeni ai Republicii Moldova, care s-au înregistrat prealabil, conform procedurii descrise mai jos, și care vor prezenta un act de identitate la intrare.

 

PROCEDURA DE ÎNREGISTRARE: completați acest FORMULAR, în care trebuie să indicați adresa de email, numărul de telefon, numele, prenumele, sexul și vârsta dumneavoastră.

 

ACT DE IDENTITATE: pentru a participa și pentru a fi prezent la turneu trebuie să prezentați unui act de identitate la intrarea în clădirea unde va avea loc turneul. Fără prezentarea unui act de identitate (certificat de naștere, buletin sau pașaport), accesul în clădire este interzis.

 

PERIOADA DE ÎNREGISTRARE: înregistrarea la turneu este posibilă până joi, 5 decembrie, ora 23:59.

 

CONSOLA: se va juca la consola PlayStation 4.

 

TAXĂ DE PARTICIPARE: nu există taxă, participarea este GRATUITĂ.

 

PREMII: echipele deținătoare ale locurilor 1-4 vor face parte din Echipa Republicii Moldova la PES și se vor alege cu premii din partea Partenerului Federației de Sporturi Electronice din Moldova – Federația Moldovenească de Fotbal.

 

TOMBOLĂ: cei prezenți vor putea participa la o tombolă, în urma desfășurării căreia vor putea câștiga premii din partea partenerilor noștri.

 

REGULAMENT: organizarea și desfășurarea respectivului turneu este reglementată prin prevederile prezentului REGULAMENTOrganizatorii își rezervă dreptul de a modifica regulamentul, dacă buna desfășurare a competiției o va cere.

 

LOCAȚIE: Orange Training Center (str. Alba Iulia 75), etajul 2.

 

INTRARE: intrarea la Orange Training Center se face pe scările din poza de mai jos:

 

Toți amatorii de eFotbal – PES sunt invitați să adere la grupul PES Moldova de pe Facebook, creat pentru împărtașirea experienței între cei care joacă, distribuirea informațiilor despre joc și ajutarea reciprocă între membrii grupului privind anumite aspecte/neclarități ale jocului PES.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

 

Leave a Reply