Meciul prieteniei, împreună împotriva pandemiei! Echipa Țării la eFotbal va disputa un meci amical la PES2020 împotriva selecționatei României.

Moldova va fi reprezentată de Dan Moroșanu.  Meciul amical se va disputa pe 15 aprilie, de la ora 20:00. Duelul va fi transmis live de PRO X, pagina de Facebook MEF și canalul de Youtube FMF.

 

Cei care doresc să procure bilete virtuale, o pot face pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.  Prețul unui bilet virtual este de 10 lei românești.  Din toate sumele încasate, UNICEF va achiziționa echipamente necesare pentru lupta cu pandemia COVID-19, pe care le va dona asistenților sociali din România.”, au menționat reprezentanții FRF într-un comunicat pe site-ul lor oficial.

 

România a reușit calificarea la faza finală eEURO 2020 de pe primul loc în grupă, iar Moldova a fost foarte aproape de o surpriză în preliminarii, terminând grupa pe locul 3.  Vezi performanța Echipei Țării la eEuro 2020.

 

Federația Moldovenească de Fotbal te invită să încurajezi echipa națională de eFotbal, care a fost la un pas de calificarea la eEuro și să contribui direct, prin intermediul fotbalului, la susținerea luptei noaste comune cu coronavirusul”, au menționat reprezentanții FMF într-un comunicat pe site-ul lor oficial.  

 

Dacă ești fan PES2020, poți adera la grupul moldovenesc de pe Facebook – PES Moldova.

 

Vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch.

 

 

Leave a Reply