În perioada 12-13 aprilie, în cadrul Târgului de Cariere din incinta Palatului Național “Nicolae Sulac”, s-au desfășurat 4 evenimente esportive: turneu de League of Legends, FIFA19, UFC 3 și Mortal Kombat XL.

Câștigătorul campionatului de FIFA19 este Maxim Rotaru, care l-a învins în finală pe Marius Panfile cu scorul de 2-1.  Locul 3 la respectiva competiție a fost obținut de către Amer Basher care a reușit să-l bată în finala mică pe Denis Dumitraș.

 

 

Campionul competiției de UFC 3 a fost Vlad Macovei (prima poză), câștigându-l pe Sandu Uncu (a doua poză) în finală.  Turneul de Mortal Kombat XL a fost câștigat de către Vasilii Sutulov (poza trei), care l-a învins în finală pe Eugen Tui (poza patru).

 

 

Finala turneului de League of Legends poate fi privită integral AICI.  Echipa SK Moldova T1 (prima poză) s-a clasat pe locul 1, după ce a bătut în finală echipa Wild Lobsters (poza doi).

 

 

Premii pe măsură au fost asigurate de către compania Samsung Global.  Echipa deținătoare a locului 1 la competiția de League of Legends a plecat acasă cu 5 x Samsung Galaxy Watches, 5 x 3200 RP și 5 x Triumphant Ryze Skin, iar deținătoarea locului 2 – 5 Samsung 256gb SSD’s și 5 x 2400 RP.

 

Campionul competiției de FIFA19 s-a ales și el cu un Samsung Galaxy Watch, iar deținătorul locului 2, cât și campionii de la UFC 3 și Mortal Kombat XL – cu câte un Samsung 256gb SSD.

 

 

Toate pozele de la evenimentul din 12-13 aprilie sunt publicate AICI.  Vă îndemnăm să ne dați un Like pe pagina de Facebook, să ne urmăriți pe Instagram și să vă abonați la canalul nostru de Youtube.

Leave a Reply