Federația de Sporturi Electronice din Moldova (Moldova Esports Federation sau MEF), în calitate de membră a Federației Globale de Sporturi Electronice (Global Esports Federation sau GEF), va organiza pe 19 decembrie un turneu la Counter-Strike: Global Offensive pentru a sărbători aniversarea GEF, cu motto-ul #worldconnected.

Reamintim că MEF a aderat la GEF în martie 2020.  GEF s-a născut din ideea de a consolida ecosistemul eSports din întreaga lume.  Federația Globală are drept scop instituirea unei credibilități, legitimități și a unui prestigiu față de sporturile electronice. Mai multe detalii despre Federația Globală, despre aderarea noastră la GEF și despre obiectivele acesteia, puteți citi în articolul publicat în martie în cinstea aderării.

 

Să revenim la turneul propriu-zis.  Acest campionat este organizat cu suportul GEF și face parte din seria #worldconnected.  World Connected Series este un proiect marca GEF și are drept scop promovarea sporturilor electronice la nivel internațional.  De aceea, la acest turneu va putea participa toată lumea, oriunde s-ar afla, orice cetățenie ar avea, atât timp cât toate condițiile de mai jos sunt respectate.  Echipele care nu vor completa formularul vor fi excluse din turneu înaintea începerii acestuia.

 

Suntem bucuroși să anunțăm că și de data aceasta îl vom avea alături pe Partenerul nostru General – compania Orange Moldova, care va premia cele mai bune trei echipe, și anume echipele deținătoare ale locurilor de top.  Vedeți premiile mai jos.

CONDIȚII DE PARTICIPARE

 

 

Suplimentar, căpitanii sunt obligați să adauge pe discord organizatorul: AtemMuto#2446 și să aducă la cunoștința coechipierilor prevederile acestui REGULAMENT.  Turneul se va desfășura în limba română, de aceea căpitanul echipei trebuie să o cunoască.

Dacă vă place ceea ce facem și doriți să ne susțineți, vă îndemnăm să ne dați un Like pe Facebook, să ne urmăriți pe Instagram, să vă abonați la canalul nostru de Youtube și Twitch.

 

4 Comments
 1. Care cadouri va fi?

  1. Moldova Esports Federation

   Premiile vor fi postate în zilele următoare.

 2. care sunt premiile?

  1. Moldova Esports Federation

   Chiar la sfârșitul articolului este o poză a premiilor.

Leave a Reply