IESF eFootball SITE 0

Participă la turneul de preselecție națională a celui mai bun jucător de eFootball 2023 și reprezintă Republica Moldova la două competiții internaționale!

Este vorba despre World Esports Championship 2022 Bali și Global Esports Games 2022 Istanbul. Datorită faptului că Federația de Esports din Moldova are calitatea de membru al IESF și GEF, esportivii noștri sunt eligibili să participe la turneele internaționale respective.

 

Preselecția națională la jocul eFootball 2023 se va desfășura conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța din timp jucătorii înregistrați.

 

IESF eFootball TIMELINE 2

Pentru a te înregistra în competiție, trebuie doar să respecți următoarele condiții de participare: ✔ să ai 18 ani împliniți; ✔ să deții cetățenia Republicii Moldova; ✔ să completezi foarte atent formularul indicat mai jos:

 

IESF eFootball Button 2
Din motiv că turneul de preselecție se va desfășura OFFLINE la Chișinău, iar numărul de participanți este limitat, primii 32 de jucători înregistrați vor fi contactați de organizator pentru a confirma prezența și pentru a li se comunica locul desfășurării competiției. În cazul în care, fiind contactat de organizator, unul dintre jucătorii înregistrați va refuza participarea, organizatorul va contacta următorii jucători de pe listă.

 

Turneul se va desfășura la consola PlayStation. Formatul și regulamentul competiției vor fi aduse la cunoștința participanților cu o zi înainte de turneu.

 

Cei mai buni jucători din cadrul acestui turneu vor fi aleși cu premiile enumerate mai jos. Premiile pentru locurile 2-4 vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

IESF eFootball PRIZEPOOL 0

Câștigătorul turneului va dobândi dreptul să reprezinte Republica Moldova la WEC 2022 (competiție care se va desfășura la Bali, între 1-12 decembrie) și la GEG 2022 (competiție care se va desfășura la Istanbul, între 14-18 decembrie). Toate cheltuielile de cazare și de transport sunt acoperite.

 

Dacă ești amator al seriei de jocuri PES sau eFootball, poți adera la grupul PES Moldova de pe Facebook.

 

2 Comments
  1. Joc eFootball de 4 ani

  2. Joc eFottballl din 2018 de cînd a apărut

Leave a Reply