CS2 – Orange Esports Series – Moldova Road to Riyadh [WEC24]

WEC24 Orange Esports Series Road to Riyadh Site CS2_1a

Preselecția națională la Counter-Strike 2 se va desfășura ONLINE pe 4 mai! Echipa câștigătoare va reprezenta Moldova la World Esports Championships 2024 Riyadh (WEC24). 🇸🇦

Competiția de CS2 se va desfășura conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța căpitanii echipelor pe serverul de Discord.

Pentru a te înregistra în competiție, trebuie să respecți următoarele condiții: ⬛ să deții cetățenia Republicii Moldova; ⬛ să aderi la serverul de Discord al MEF; ⬛ să completezi formularul până pe 30 aprilie 18:00:

Toți jucătorii trebuie să îndeplinească pașii descriși mai sus (nu doar căpitanul echipei). Dacă nu ai echipă, completează formularul, iar noi te vom ajuta să îți găsești coechipierii potriviți ca să formați împreună o echipă.

Dacă ești pasionat de Esports și ai vrea să fii mai aproape de ceea ce facem, alătură-te mișcării noastre pe următoarele rețele de socializare:

Apropo, am pregătit pentru tine răspunsuri la întrebările care anticipăm că pot să apară pe parcurs. Dacă ai o întrebare și nu găsești răspunsul mai jos, contactează-ne direct și te vom ajuta!

Cele mai bune echipe din cadrul turneului se vor alege cu premii din partea partenerului general al turneului – compania Orange Moldova. Echipele câștigătoare își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai jos.

Locul 1 5.000 MDL
Locul 2 3.000 MDL
Locul 3 2.000 MDL

Echipa premiantă este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, echipa va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

Acest turneu e o parte componentă a evenimentului Orange Esports Series | Road to Riyadh. Pe lângă premiul de mai sus, câștigătoarea turneului va dobândi și dreptul să reprezinte Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul WEC24.

Preselecția națională se va desfășura ONLINE, 5 vs 5, prin intermediul platformei FACEIT. Comunicarea dintre organizatori și căpitani se va desfășura pe DISCORD, deci asigură-te că ai aderat la serverul nostru pe platformă.

Fiecare echipă are dreptul la 2 rezerve și 1 coach, cu condiția că aceștia au completat formularul competiției înainte de închiderea înregistrărilor.

Regulamentul, formatul și programul competiției este publicat pe pagina turneului pe platforma FACEIT.

WEC24 sau Campionatul Mondial de Esports 2024 este o competiție organizată de International Esports Federation (IESF), având un prizepool total de $1.000.000 USD, distribuit după cum urmează:

2.300+ jucători din 130+ țări vor participa la WEC24, printre care și 20 esportivi moldoveni, pe care urmează să-i selectăm în baza preselecțiilor naționale.

Structura WEC24 va fi ca cea de anul trecut (WEC23), constituită din cele 3 etape descrise mai jos. Toate federațiile participante, inclusiv Federația de Esports din Moldova, se află acum la prima etapă:

WEC24 reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, WEC24 oferă un prizepool generos și alte beneficii.

Mai jos, vă invităm să urmăriți filmulețul prin care IESF a prezentat și explicat pe înțelesul tuturor structura competiției WEC24. Dacă apar întrebări, nu ezitați să ni le adresați!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...