eFootball – Orange Esports Series – Road to Riyadh [WEC24]

WEC24 Orange Esports Series Road to Riyadh Site eFootball_1a

Turneul de eFootball se va desfășura OFFLINE pe 20 aprilie! Câștigătorul va vizita Arabia Saudită pentru a reprezenta Moldova la World Esports Championships 2024 Riyadh (WEC24). 🇸🇦

Preselecția națională la jocul eFootball se va desfășura la PlayStation 5, conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța jucătorii înregistrați.

Pentru a te înregistra în competiție, trebuie să respecți următoarele condiții: ⬛ să deții cetățenia Republicii Moldova; ⬛ să fii născut înainte de 31 august 2006; și ⬛ să completezi formularul până pe 19 aprilie 16:00:
Acest turneu e o parte componentă a evenimentului Orange Esports Series | Road to Riyadh. Dacă ești pasionat de Esports și vrei să fii mai aproape de ceea ce facem, alătură-te mișcării noastre pe:

Apropo, am pregătit pentru tine răspunsuri la întrebările care anticipăm că pot să apară pe parcurs. Dacă ai o întrebare și nu găsești răspunsul mai jos, contactează-ne direct și te vom ajuta!

Câștigătorul turneului de eFootball va vizita Arabia Saudită pentru a reprezenta Moldova la WEC24. Cheltuielile de transport, cazare și hrană pentru perioada 11-19 noiembrie vor fi asigurate!

De asemenea, deținătorii locurilor 2-4 se vor alege cu premii din partea partenerului general al turneului – compania Orange Moldova. Câștigătorii își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai jos.

Locul 2 1.000 MDL
Locul 3 700 MDL
Locul 4 500 MDL

Premiantul este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, participantul va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

Evenimentul se va desfășura OFFLINE la Chișinău pe 20 aprilie. Meciurile vor începe la ora 12:00. Locația exactă din Chișinău va fi comunicată celor înregistrați în privat.

Meciurile se vor juca în Trial Match, în modul Balanced – Uniform overall, cu echipe de club adevărate, menționate la secțiunea Official Partner Clubs (apasă aici pentru a vedea echipele), în afară de Napoli.

Regulamentul va fi adus la cunoștința jucătorilor până la startul turneului. Structura competiției depinde de numărul de jucători înregistrați care vor veni la eveniment, deci va fi anunțat în ziua turneului.

WEC24 sau Campionatul Mondial de Esports 2024 este o competiție organizată de International Esports Federation (IESF), având un prizepool total de $1.000.000 USD, distribuit după cum urmează:

2.300+ jucători din 130+ țări vor participa la WEC24, printre care și 20 esportivi moldoveni, pe care urmează să-i selectăm în baza preselecțiilor naționale.

Structura WEC24 va fi ca cea de anul trecut (WEC23), constituită din cele 3 etape descrise mai jos. Toate federațiile participante, inclusiv Federația de Esports din Moldova, se află acum la prima etapă:

WEC24 reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, WEC24 oferă un prizepool generos și alte beneficii.

Mai jos, vă invităm să urmăriți filmulețul prin care IESF a prezentat și explicat pe înțelesul tuturor structura competiției WEC24. Dacă apar întrebări, nu ezitați să ni le adresați!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...