MLBB – Orange Esports Series – Road to Riyadh [WEC24]

WEC24 Orange Esports Series Road to Riyadh Site MLBB_1a

Preselecția națională la Mobile Legends se va desfășura ONLINE în perioada 3-5 mai! Echipa câștigătoare va reprezenta Moldova la World Esports Championships 2024 Riyadh (WEC24). 🇸🇦

Competiția de MLBB se va desfășura conform programului indicat la sfârșitul paginii. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța căpitanii echipelor pe serverul de Discord.

Pentru a te înregistra, trebuie să respecți următoarele condiții: ⬛ să deții cetățenia Republicii Moldova; ⬛ să fii născut înainte de 31.06.2006; ⬛ să ai minim level 15; ⬛ să aderi la serverul de Discord al MEF; și ⬛ să completezi formularul până pe 2 mai ora 20:00:

Toți jucătorii trebuie să îndeplinească pașii descriși mai sus (nu doar căpitanul echipei). Dacă nu ai echipă, completează formularul, iar noi te vom ajuta să îți găsești coechipierii potriviți ca să formați împreună o echipă.

Dacă ești pasionat de Esports și ai vrea să fii mai aproape de ceea ce facem, alătură-te mișcării noastre pe următoarele rețele de socializare:

Apropo, am pregătit pentru tine răspunsuri la întrebările care anticipăm că pot să apară pe parcurs. Dacă ai o întrebare și nu găsești răspunsul mai jos, contactează-ne direct și te vom ajuta!

Cele mai bune echipe din cadrul turneului se vor alege cu premii din partea partenerului general al turneului – compania Orange Moldova. Echipele câștigătoare își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai jos.

Locul 1 3.000 MDL
Locul 2 2.000 MDL

Echipa premiantă este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, echipa va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

Acest turneu e o parte componentă a evenimentului Orange Esports Series | Road to Riyadh. Pe lângă premiul de mai sus, câștigătoarea turneului va dobândi și dreptul să reprezinte Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul WEC24.

Programul competiției depinde de numărul echipelor eligibile înregistrate. De exemplu, dacă vom avea 16 echipe eligibile înregistrate, acestea vor fi distribuite în 4 grupe, iar programul va fi următorul:

Programul menționat mai sus se poate schimba în dependență de numărul de echipe înregistrate. Programul final va fi adus la cunoștința căpitanilor pe serverul de Discord, după ce expiră perioada pentru întregistrări.

Regulamentul va fi adus la cunoștința căpitanilor până la startul turneului. Preselecția națională se va desfășura ONLINE. Comunicarea se va desfășura pe DISCORD, deci asigură-te că ai aderat la serverul nostru pe platformă.

Competiția va avea loc în modul Draft Picks 5 vs 5 Ban 5, Room Tournament. Fiecare echipă are dreptul la 2 rezerve, cu condiția că rezervele au completat formularul competiției înainte de închiderea înregistrărilor.

Din dispozitivele permise fac parte doar telefoanele mobile (iPadurile și tabletele sunt interzise). Toți jucătorii trebuie să aibă minim level 15.

WEC24 sau Campionatul Mondial de Esports 2024 este o competiție organizată de International Esports Federation (IESF), având un prizepool total de $1.000.000 USD, distribuit după cum urmează:

2.300+ jucători din 130+ țări vor participa la WEC24, printre care și 20 esportivi moldoveni, pe care urmează să-i selectăm în baza preselecțiilor naționale.

Structura WEC24 va fi ca cea de anul trecut (WEC23), constituită din cele 3 etape descrise mai jos. Toate federațiile participante, inclusiv Federația de Esports din Moldova, se află acum la prima etapă:

WEC24 reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, WEC24 oferă un prizepool generos și alte beneficii.

Mai jos, vă invităm să urmăriți filmulețul prin care IESF a prezentat și explicat pe înțelesul tuturor structura competiției WEC24. Dacă apar întrebări, nu ezitați să ni le adresați!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...