OES FIFA23 #2_SITEa

Așteptarea a luat sfârșit: primul turneu OFFLINE de FIFA23 se va desfășura pe 6 mai.

Suntem foarte bucuroși să anunțăm că în sfârșit a sosit momentul reîntâlnirii noastre la un turneu de FIFA23 OFFLINE „ca pe vremuri”. După o perioadă lungă de timp în care am fost nevoiți să organizăm campionatele online, suntem încântați să ne revedem.

 

Pe data de 6 mai anticipăm o atmosferă plină de emoții și adrenalină! Participarea este gratuită. Nu există limită de vârstă. Se va juca la PlayStation 5. Programul preventiv al evenimentului:

 

OES FIFA23 #2_TIMELINEb

Dacă îți convine programul competiției indicat mai sus, te așteptăm cu mare drag la eveniment. Fiecare persoană care intenționează să vină trebuie să se înregistreze la una dintre opțiunile indicate mai jos:

 

Accesați și citiți informația de mai jos pentru a afla detalii despre locația turneului, despre cum ajungi acolo, care sunt pașii de urmat pe loc etc.

 

Cei mai buni 3 jucători din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos. Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

OES FIFA23 #2_PRIZEa

Câștigătorii își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus. Premiantul este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, participantul va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

De asemenea, am mai pregătit pentru voi câteva activități aparte. În cadrul evenimentului, vom desfășura un quiz efotbalistic, două tombole și un concurs de pronosticuri, în urma cărora vom premia încă alte 15 persoane:

 

OES FIFA23 #2_PRIZE2a

Așteptăm cu nerăbdare ziua de 6 mai. Între timp, te invităm să privești golurile înscrise la ultimul turneu organizat de MEF (time-codurile sunt indicate în descriere și comentarii): Apropo, întrebarea de la 1:56:15, la care au răspuns doar 16% data trecută, va fi și la quizul din 6 mai.

 


2 Comments
  1. Pancenco Eduard

    Vreau sa vin că jucător +37376006152

    1. Moldova Esports Federation

      Completează formularul din articol.

Leave a Reply