EAFC24 Women – Orange Esports Series – Euro 2024 Edition

EURO 2024 Edition EAFC24 Women Orange Esports Series (1)

În perioada 25 iunie–14 iulie, Federația de Esports din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, organizează un turneu complex la EAFC24 exclusiv pentru fete. ⚽

Este pentru prima dată când se organizează un eveniment de Esports exclusiv pentru fete în Moldova. De aceea, dacă cunoști vreo fată care joacă EAFC24 sau orice alt joc, te rog să îi expediezi acest anunț! Avem nevoie de ajutorul tău pentru a identifica toate jucătoarele din țară.

Competiția se va desfășura în Orășelul Sportiv din Chișinău și va avea o structură deosebită. În zile și la ore diferite, se vor organiza 6 mini-competiții (calificări) a câte 4-6 jucătoare (fete). Câștigătoarele celor 6 calificări vor accede în etapa finală și vor lupta pentru o parte din prize pool.

Se va juca la PlayStation 5. Participarea este gratuită. Nu există limită de vârstă. Trebuie doar să te înregistrezi în prealabil și să îți alegi zilele și orele care îți convin, completând formularul de mai sus.

Am pregătit pentru tine răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le primim. Dacă ai o întrebare și nu găsești răspunsul mai jos, contactează-ne direct și te vom ajuta!

Cele mai bune jucătoare din cadrul competiției se vor alege cu premii din partea partenerului general al turneului – compania Orange Moldova. Câștigătoarele își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai jos.

Locul 1 5.000 MDL
Locul 2 3.000 MDL
Locul 3 2.000 MDL

Premianta este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, participanta va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

Adițional, câștigătoarele celor 6 mini-competiții (calificări) vor fi premiate cu câte un produs la alegere: rucsac, căști sau voucher (în limita stocului disponibil).

Evenimentul se va desfășura în Orășelul Sportiv din scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu” din Chișinău, în incinta Orange Esports Zone – o încăpere special amenajată pentru activitățile de promovare a fotbalului electronic. Vezi mai jos punctul pe hartă:

Meciurile se vor juca la consola PlayStation 5. Jocul folosit va fi EA FC 24, iar regimul – Euro 2024 (Kick Off > Offline Squads). Se va juca doar cu echipe naționale. Selecționata poate fi schimbată de la meci la meci. Alegerea echipelor de club nu se admite.

Competiția Orange Esports Series | Euro Edition | EAFC24 Women va avea următoarea structură:

(1) faza calificărilor. în perioada 25 iunie–2 iulie, se vor organiza 6 mini-competiții (calificări). Fiecare mini-turneu va avea 4-6 participante și va dura până la 2 ore. Câștigătoarele fiecărui mini-turneu vor accede în faza eliminatorie.

(2) faza eliminatorie. în perioada 5–14 iulie, cele 6 campioane ale mini-competițiilor își vor continua parcursul în competiție și vor concura pentru o parte din fondul de premiere.

Programul integral, setările utilizate, precum și celelalte detalii despre competiție se regăsesc în regulamentul competiției.

Programul calificărilor este următorul:

25 iunie 20:00 (qualifier 1) 26 iunie 18:30 (qualifier 2)
29 iunie 18:00 (qualifier 3) 30 iunie 18:00 (qualifier 4)
1 iulie 20:00 (qualifier 5) 2 iulie 18:30 (qualifier 6)

Programul complet al competiției este detaliat în regulamentul competiției:

Dacă o participantă s-a înregistrat la una dintre cele 6 mini-competiții și nu a câștigat mini-competiția, aceasta mai are dreptul la o tentativă și se poate înregistra la una dintre următoarele mini-competiții. În acest caz, participantul va achita taxa de participare în mod repetat, conform aceleiași proceduri.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...