Înscrie-te și participă la cele 5 preselecții pentru [WEC24]

WEC24 Orange Esports Series Road to Riyadh Site_1b

În lunile aprilie și mai, Federația de Esports din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, va desfășura un eveniment întitulat Orange Esports Series | Road to Riyadh. 🇸🇦

Orange Esports Series | Road to Riyadh reprezintă o serie formată din 5 preselecții naționale la 5 jocuri diferite, câștigătorii cărora vor reprezenta Moldova la World Esports Championship 2024 Riyadh (WEC24).

Pe lângă dreptul de a-și reprezenta țara la WEC24, câștigătorii preselecțiilor se vor alege și cu premii. Acestea vor fi oferite de partenerul general al evenimentului – compania Orange Moldova.

Ești interesat de unul dintre cele 5 game titles? Apasă pe imaginea cu jocul tău preferat de mai sus și înregistrează-te la preselecție. Dar înainte de asta, citește mai departe toate detaliile despre WEC24.

WEC24 sau Campionatul Mondial de Esports este o competiție organizată de International Esports Federation (IESF), având un prizepool total de $1.000.000 USD, distribuit după cum urmează:

2.300+ jucători din 130+ țări vor participa la WEC24, printre care și 20 esportivi moldoveni, pe care urmează să-i selectăm în baza preselecțiilor naționale.

Structura WEC24 va fi ca cea de anul trecut (WEC23), constituită din cele 3 etape descrise mai jos. Toate federațiile participante, inclusiv Federația de Esports din Moldova, se află acum la prima etapă:


WEC24 reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, WEC24 oferă un prizepool generos și alte beneficii.

Nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum și continuă să ne urmărești pe rețelele noastre pentru a fi la curent cu toate noutățile:

Mai jos, vă invităm să urmăriți filmulețul prin care IESF a prezentat și explicat pe înțelesul tuturor structura competiției WEC24. Dacă apar întrebări, nu ezitați să ni le adresați!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...