Înregistrează-te la turneul OFFLINE din 16 martie [EAFC24]

2024.03.16 EAFC24 OFFLINE SITE (14)

Participă la următorul turneu OFFLINE de EAFC24, care se va desfășura pe 16 martie la Orange Systems {kITchen}. ⚽

Suntem bucuroși să anunțăm că se apropie momentul reîntâlnirii noastre la un turneu offline! Pe 16 martie anticipăm o atmosferă plină de emoții și adrenalină. Se va juca la PlayStation 5. Participarea este gratuită. Nu există limită de vârstă. Trebuie doar să te înregistrezi la una dintre opțiunile de mai jos:

La eveniment vor avea acces doar cei care au completat formularul de mai sus. În caz că vom avea mai mulți doritori decât permite capacitatea locației, primii înregistrați vor avea prioritate.

Dacă ești pasionat de Esports și ai vrea să fii mai aproape de ceea ce facem, alătură-te mișcării noastre pe următoarele rețele de socializare:

Am pregătit pentru tine răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care le primim. Dacă ai o întrebare și nu găsești răspunsul mai jos, contactează-ne direct și te vom ajuta!

Cei mai buni jucători din cadrul turneului se vor alege cu premii din partea partenerului general al turneului – compania Orange Moldova. Câștigătorii își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai jos.

Locul 1 2.500 MDL
Locul 2 1.500 MDL
Locul 3 1.000 MDL
Locul 4 500 MDL

Premiantul este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, participantul va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

Cei mai buni jucători vor fi premiați adițional și de noul nostru partener – compania McDonald’s. Câștigătorii vor primi puncte în aplicația McDonald’s, cu care vor putea cumpăra produse din rețeaua de restaurante, conform distribuției de mai jos:

Locul 1 10.000 puncte
Locul 2 7.000 puncte
Locul 3 5.000 puncte
Locul 4 4.000 puncte

La fel, în cadrul evenimentului, va fi organizat un quiz efotbalistic, o tombolă și un concurs de pronosticuri, în urma cărora alte 16 persoane vor fi premiate.

Locul 1-5 la QUIZ Voucher McDonald’s
Locul 1-5 la CONCURS Voucher McDonald’s
Locul 1-6 la TOMBOLĂ Voucher McDonald’s

Evenimentul se va desfășura la Chișinău, în incinta Orange Systems {kITchen}, care se află pe str. Calea Ieșilor 8/1, în ZTower, la etajul 7. Vezi mai jos punctul pe hartă și cum arată intrarea în clădire.

La intrarea în clădire, toți participanții și spectatorii vor fi întâlniți și îndrumați de către un reprezentant al Federației, care va verifica înregistrarea prealabilă a acestora și le va oferi acces către locație.

2024.03.16 EAFC24 OFFLINE SITE (10)

Turneul se va desfășura în regim obișnuit (Kick Off > Classic Match), cu echipe de club sau naționale (cu excepția European XI și Soccer Aid).

Pentru că vrem să oferim jucătorilor șansa de a juca cât mai multe meciuri, competiția va fi compusă din Faza grupelor (fiecare participant va juca câte 3 meciuri) și Faza eliminatorie (cei clasați pe primul loc în grupa lor vor juca cu cei clasați pe locul 2 în altă grupă).

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...