FIFA23 FIFA 2v2 2vs2 (1)

Ia-ți prietenul și participă la turneul amical OFFLINE de FIFA23 din 19 august!  Formatul competiției va fi neobișnuit de data aceasta: se va juca 2 vs 2.

Campionatul de FIFA23 2v2 se va desfășura la PlayStation 5, conform programului indicat mai jos.  În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța din timp jucătorii înregistrați.

 

 

Pentru a te înregistra în competiție, trebuie doar să completezi cu atenție formularul indicat mai jos.  Indiferent dacă ai deja echipă (coechipier) sau nu, completarea formularului e obligatorie.  Jucătorii fără coechipier vor fi ajutați să își găsească unul (fie înainte de eveniment, fie deja în ziua evenimentului).

 

După completarea formularului, accesați butonul din dreapta de mai jos pentru a afla detalii despre locația turneului, despre cum ajungeți acolo, care sunt pașii de urmat pe loc și alte detalii importante.

 

 

Din motiv că numărul de participanți este limitat, primele 8 echipe (16 persoane) înregistrați vor fi contactate de organizator pentru a confirma prezența.  În cazul în care unul dintre jucătorii înregistrați refuză participarea, organizatorul va contacta următorii jucători de pe listă.

 

Cei mai buni jucători vor fi premiați de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.  Echipa câștigătoare își va alege premiile pe care le dorește de pe eshop.orange.md în limita sumei de 1.000 lei.  Echipa câștigătoare este în drept să aleagă produse care depășesc suma respectivă.  În acest caz, echipa va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Așteptăm cu nerăbdare ziua de 19 august.  Între timp, vă invităm să priviți golurile înscrise la unul dintre ultimele turnee organizate de MEF (time-codurile sunt indicate în descriere și comentarii):

 

 

Leave a Reply