Un moldovean pe locul 3 la Campionatul Mondial de Esports

WEC23 Road to Iasi PUBGM PUBG Mobile Redox 1a

Un moment de glorie pentru Moldova: un moldovean a obținut locul 3 la Campionatul Mondial de Esports.

Cu această realizare remarcabilă, Sevastian «redox» Podolean a adus mândrie nu doar Moldovei, ci întregii regiuni, de Ziua Limbii Române, la Iași (în fosta capitală a Moldovei). 🇲🇩 🇷🇴

”redox” este un nume consacrat în lumea PUBG Mobile, cu o carieră internațională impresionantă și numeroase apariții remarcabile în turnee oficiale. A activat cu succes în echipe de top precum 5th GENERATION, 4 Romanian Men, BLVKHVND și Nexus Gaming (prezent).

WEC23 Road to Iasi PUBGM PUBG Mobile Redox 2a
WEC23 Road to Iasi PUBGM PUBG Mobile Redox 3a

În 2022, Sevastian a avut un rol esențial în calificarea echipei naționale a Moldovei la Global Esports Games 2022 Istanbul. În 2023, reprezentând cu onoare echipa națională a României, Sevastian a obținut un impresionant loc 3 la World Esports Championship, aducând echipei sale un premiu în valoare de 16.000 de dolari.

Cu mândrie și admirație, îți transmitem sincere felicitări pentru această realizare excepțională și îți mulțumim pentru momentele de bucurie și inspirație! Îți dorim succes continuu și multe reușite în cariera ta de esportiv!

Mai jos, vă invităm să urmăriți cu atenție ceremonia de decernare a medaliilor, iar în mod deosebit vă recomandăm să acordați atenție momentului captivant de la minutul 6:32, când Sevastian primește cu emoție și onoare medalia sa:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...