Moldova a devenit vice-campioana Europei la PUBG Mobile

GEG23 Road to Riad PUBG Mobile 1a

Selecționata Moldovei a devenit vice-campioana Europei la jocul PUBG Mobile, după ce a luat locul 2 la etapa calificărilor europene din cadrul Global Esports Games 2023 (GEG23).

Pe 9 septembrie 2023, echipa noastră a jucat împotriva reprezentanților altor 15 țări în cadrul etapei regionale a competiției internaționale GEG23. Ai noștri au reușit să obțină 71 de puncte în total, clasându-se pe locul doi și fiind singura țară cu 3 runde câștigate (WWCD) din cadrul acestui turneu european.

GEG23 Road to Riad PUBG Mobile 2a
GEG23 Road to Riad PUBG Mobile 3a

Datorită acestei performanțe, băieții noștri vor călători în Arabia Saudită pentru a participa la finala internațională a competiției, care se va desfășura între 11-16 decembrie 2023 la Riyadh, unde se află cea mai avansată scenă pentru desfășurarea turneelor de PUBG Mobile.

Esportivii care ne asigură calificarea la GEG pentru al doilea an la rând sunt: Igor «G3TREKT» Negru, Georgian «MARLOW» Vlas, Stanislav «KESPO» Gîsca și Nelic «FOLLY» Prodan. Notăm că Ucraina, Moldova, Turcia și Serbia sunt singurele echipe europene de PUBGM calificate, la care se vor alătura alte 12 țări din întreaga lume:

GEG23 Road to Riad PUBG Mobile 4a
GEG23 Road to Riad PUBG Mobile 5a

Ținem să mulțumim companiei Orange Moldova pentru punerea la dispoziție a unei săli performante și crearea tuturor condițiilor ca jucătorii noștri să poată concura într-un mediu plăcut.

Îi felicităm încă o dată pe vice-campionii europeni cu această ocazie frumoasă. Ei merită toată admirația pentru efortul depus, determinarea și maturitatea de care au dat dovadă până acum. Suntem extrem de mândri de echipa noastră și suntem hotărâți să demonstrăm că suntem o forță de temut în esports.

Vom mediatiza intensiv călătoria și prestația jucătorilor noștri pe rețelele noastre de socializare! De aceea, vă îndemnăm să ne urmăriți în această călătorie incredibilă și să fiți cu ochii pe noi pe tot parcursul competiției.

Între timp, puteți viziona un filmuleț care redă atmosfera de la Global Esports Games 2022 Istanbul (ediția de anul trecut):

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...