Rocket League #1 1

Turneul de preselecție la Rocket League se va desfășura ONLINE pe 9 mai. Echipa câștigătoare va reprezenta Republica Moldova la competiția internațională European Games Esports Championships 2023 Katowice (Polonia).

Rocket League și eFootball 2023 sunt cele două discipline de esports care vor fi jucate la EGE23 – competiție internațională organizată de Federația Globală de Esports (GEF) și Comitetele Olimpice Europene (EOC).

 

Datorită faptului că Federația de Esports din Moldova a aderat la GEF și are calitatea de membru încă din martie 2020, esportivii noștri sunt eligibili să participe și să-și reprezinte țara la competiție respectivă.

 

Preselecția națională la jocul Rocket League (3 vs 3) se va desfășura conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța căpitanii echipelor pe serverul de Discord.

 

Rocket League #1 2

Pentru te înregistra în competiție, trebuie să respecți următoarele condiții de participare: să ai 18 ani împliniți; să deții cetățenia Republicii Moldova; să aderi la serverul de Discord indicat mai jos; să completezi foarte atent formularul indicat mai jos:

 

Indiferent dacă ai echipă sau nu, completarea formularului e obligatorie. Jucătorii fără echipă vor fi ajutați să își găsească una. Dacă apar întrebări, vă rugăm să le adresați pe serverul de Discord la secțiunea #rocket-league sau în privat pe orice rețea de socializare a MEF.

 

Echipa câștigătoare va reprezenta Republica Moldova la competiția internațională European Games Esports Championships 2023. Toate cheltuielile de transport și cazare vor fi acoperite de GEF și MEF. EGE23 se va desfășura OFFLINE între 28 iunie și 2 iulie în Polonia (Katowice).

 

Vă rugăm să distribuiți acest anunț tuturor prietenilor voștri care joacă Rocket League. Tindem să descoperim toate talentele din țară, dar avem nevoie de ajutorul vostru!

 

Leave a Reply