Rocket League – Moldova Qualifier – Road to Katowice (EGE23)

EGE23 WEBSITE ARTICLE ROCKET LEAGUE 1a

Primul turneu la Rocket League se va desfășura ONLINE pe 9 mai. Echipa câștigătoare va reprezenta Republica Moldova la European Games Esports Championships 2023 Katowice (GEG23). 🇲🇩

Rocket League și eFootball 2023 sunt cele două discipline de esports care vor fi jucate la EGE23 – competiție internațională organizată de Federația Globală de Esports (GEF) și Comitetele Olimpice Europene (EOC).

Datorită faptului că Federația de Esports din Moldova a aderat la GEF și are calitatea de membru încă din martie 2020, esportivii noștri sunt eligibili să participe și să-și reprezinte țara la competiția respectivă.

Echipa câștigătoare va reprezenta Republica Moldova la competiția internațională European Games Esports Championships 2023. Toate cheltuielile de transport și cazare vor fi acoperite de GEF și MEF. EGE23 se va desfășura OFFLINE între 28 iunie și 2 iulie în Polonia (Katowice).

EGE23 reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, EGE23 oferă multe alte beneficii. De aceea, nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum și continuă să ne urmărești pe rețelele noastre:

Iată câteva postări de pe contul oficial al Comitetelor Olimpice Europene (eoc_social) referitoare la EGE23, care evidențiază angajamentul mișcării olimpice de a integra esports-ul în programul său olimpic.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...