eFootball 2023 – Orange Esports Series – Road to Riad

GEG23 Road to Riad eFootball 1

Următorul turneu de eFootball 2023 se va desfășura OFFLINE pe 19 august! Câștigătorul va reprezenta Moldova la competiția internațională Global Esports Games 2023 Riad (GEG).

Pe lângă dreptul de a-și reprezenta țara la GEG, câștigătorul preselecției se va alege și cu premii. Acestea vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.  Deținătorii locurilor de top își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md.

După etapa preselecțiilor naționale, campionii țărilor din Europa (inclusiv din Moldova) vor participa la etapa calificărilor europene. Cei mai buni jucători se vor califica la etapa OFFLINE Grand Finals, care se va desfășura în capitala Arabiei Saudite (Riad), între 11-16 decembrie 2023.

Vă rugăm să distribuiți acest anunț tuturor prietenilor voștri care joacă eFootball 2023. Tindem să descoperim toate talentele din țară, dar avem nevoie de ajutorul vostru! Suplimentar, vă invităm să priviți golurile înscrise la ultimul turneu organizat de MEF (time-codurile sunt indicate în comentarii la video):

GEG reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, GEG oferă multe alte beneficii. De aceea, nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum și continuă să ne urmărești pe rețelele noastre:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...