ROAD TO RIAD eFootball 2023 (1)

Următorul turneu de eFootball 2023 se va desfășura OFFLINE pe 19 august! Câștigătorul va reprezenta Republica Moldova la competiția internațională Global Esports Games 2023 Riad.

Preselecția națională la jocul eFootball 2023 se va desfășura la PlayStation 5, conform programului indicat mai jos.  În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța din timp jucătorii înregistrați.

 

 

Pentru a te înregistra în competiție, trebuie doar să respecți următoarele condiții de participare: să ai 18 ani împliniți sau să fii născut măcar după data de 01.09.2005; să deții cetățenia Republicii Moldova; să completezi foarte atent formularul indicat mai jos:

 

 

După completarea formularului, accesați butonul din dreapta de mai sus pentru a afla detalii despre locația turneului, despre cum ajungi acolo, care sunt pașii de urmat pe loc și alte detalii importante.

 

Cei mai buni jucători din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos.  Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

ROAD TO IAȘI EFOOTBALL 4

 

Câștigătorii își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus.  Premiantul este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective.  În acest caz, participantul va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Pe lângă premiul de mai sus, câștigătorul turneului va dobândi și dreptul să reprezinte Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul GEG 2023Accesează butoanele de mai jos și află mai multe despre eveniment:

 

 

Vă rugăm să distribuiți acest anunț tuturor prietenilor voștri care joacă eFootball 2023.  Tindem să descoperim toate talentele din țară, dar avem nevoie de ajutorul vostru!  Suplimentar, vă invităm să priviți golurile înscrise la ultimul turneu organizat de MEF (time-codurile sunt indicate în comentarii la video):

 

 

Leave a Reply