Moldova Esports Federation – locul 10 mondial la PUBG Mobile

GEG23 OFFLINE RIYADH 1a

Selecționata Moldovei de PUBG Mobile s-a clasat pe locul 10 mondial, după o performanță remarcabilă la competiția internațională Global Esports Games 2023 (GEG23).

În perioada 11-17 decembrie 2023, Republica Moldova a fost reprezentată la turneul GEG23, desfășurat în capitala Arabiei Saudite, Riyadh. Țara noastră a intrat în competiție pentru a câștiga trofeul la jocul PUBG Mobile, datorită rezultatelor remarcabile obținute la etapa regională, unde s-a clasat pe locul 2 la nivel european.

GEG23 Road to Riad PUBG Mobile 2a
GEG23 Road to Riad PUBG Mbbile 1

Alături de Moldova, la GEG23 au participat țări precum Brazilia 🇧🇷, Guatemala 🇬🇹, Algeria 🇩🇿, Somalia 🇸🇴, Nigeria 🇳🇬, Serbia 🇷🇸, Ucraina 🇺🇦, Turcia 🇹🇷, Kazahstan 🇰🇿, Arabia Saudită 🇸🇦, Kuwait 🇰🇼, Myanmar 🇲🇲, Sri Lanka 🇱🇰, Vietnam 🇻🇳 și Thailanda 🇹🇭.

Esportivii care ne-au reprezentat țara la GEG23 sunt: Igor «G3TREKT» Negru, Georgian «MARLOW» Vlas, Stanislav «KESPO» Gîsca, Nelic «FOLLY» Prodan și jucătorul de rezervă Damian «TOFFIX» Ceban.
GEG23 OFFLINE RIYADH 2a

După două zile intense de joc, echipa Moldovei s-a clasat pe locul 10 din cele 16 țări participante, poziționându-se astfel în top 10 mondial și, respectiv, top 3 european. Acest rezultat reprezintă un prim pas semnificativ pentru jucătorii moldoveni, care participă pentru prima oară la un turneu offline de o asemenea amploare.

Această competiție marcantă semnalează începutul unei noi etape pentru echipa de PUBG Mobile, iar rezultatele obținute până acum dovedesc că suntem pe drumul cel bun. Faptul că am reușit să fim top 3 în 3 runde împotriva celor mai puternice selecționate din lume demonstrează clar valoarea și potențialul nostru:

Datorită acestei experiențe, jucătorii au reușit să extragă concluzii relevante și utile pentru o evoluție continuă. Fiecare meci și fiecare întâlnire cu alte echipe oferă oportunitatea de a învăța și de a ne îmbunătăți abilitățile, ceea ce, pe termen lung, poate avea o valoare mai mare decât o simplă victorie.

Mulțumim jucătorilor noștri pentru efortul depus, dedicarea și modul exemplar în care au reprezentat Moldova în această competiție internațională. În mod special, ne exprimăm recunoștința față de cei de acasă pentru susținerea fenomenală demonstrată pe parcursul întregului turneu.
GEG23 OFFLINE RIYADH 10a
GEG23 OFFLINE RIYADH 9a
GEG23 OFFLINE RIYADH 7a

Susținătorii Moldovei au fost cei mai vizibili în comentariile de pe Youtube, Instagram și TikTok. Fără această susținere semnificativă, parcursul nostru nu ar fi fost la fel de memorabil. Pentru noi este foarte important că cei de acasă susțin ceea ce facem. De aceea, vă îndemnăm să continuați să o faceți:

Federația de Esports din Moldova va continua să depună eforturi pentru a asigura participarea jucătorilor moldoveni la astfel de turnee internaționale. Suntem convinși că doar prin continuarea implicării noastre la nivel global vom contribui la creșterea nivelului de joc și la consolidarea poziției Moldovei în esports. Hai, Moldova! 🦾

GEG23 OFFLINE RIYADH 8a

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...