Prestație decentă pentru Moldova la etapa finală a WEC23

WEC23 Road to Iasi eFootball 2024 Tekken 8 1a

Selecționata Moldovei la eFootball 2024 și Tekken 7 a participat la turneul World Esports Championship 2023 (WEC23).

În perioada 24 august – 04 septembrie 2023, Republica Moldova a fost reprezentată la competiția internațională WEC23, desfășurată la Iași, România. Țara noastră a intrat în competiție doar la secțiunile eFootball 2024 și Tekken 7, conform rezultatelor obținute la etapa regională.

WEC23 Road to Iasi eFootball 2024 Tekken 8 3a

La secțiunea Tekken 7, Moldova a fost reprezentată de Valentin «valics» Stavila. O singură victorie nu i-a ajuns lui Valentin pentru a avansa în playoffs, înregistrând în total 2 victorii și 3 înfrângeri. Fiind la prima noastră participare în cadrul unui turneu internațional de Tekken, considerăm acest debut ca fiind unul promițător.

Felicitări și mulțumim, Valentin, pentru parcursul tău în această competiție. Suntem mândri de tine și nerăbdători să te vedem în continuare în acțiune, îmbunătățindu-ți performanțele și inspirându-i pe alții cu pasiunea ta pentru “fighting games”.

WEC23 Road to Iasi eFootball 2024 Tekken 8 2a

La secțiunea eFootball 2023, Moldova a fost reprezentată de Roman «davids222777» Cîrcel. La fel ca și lui Valentin, o singură victorie nu i-a ajuns lui Roman pentru a avansa în playoffs, înregistrând în total 2 victorii, 2 remize și 4 înfrângeri.

Roman a avut o prestație remarcabilă în confruntarea sa cu cei trei “pro playeri” care l-au surclasat în clasamentul grupei, subliniind astfel abilitatea sa de a concura cu cei mai buni. Felicitări și mulțumim, Roman, pentru parcursul tău în această competiție. Îți urăm mult succes în viitoarele tale turnee și sperăm că vei continua să ne bucuri cu rezultate frumoase.
WEC23 Road to Iasi eFootball 2024 Tekken 8 7a
WEC23 Road to Iasi eFootball 2024 Tekken 8 4a
WEC23 Road to Iasi eFootball 2024 Tekken 8 5a
WEC23 Road to Iasi eFootball 2024 Tekken 8 6a

De asemenea, le mulțumim tuturor celor care și-au manifestat susținerea față de jucătorii noștri prin reacții și alte gesturi care contează enorm. Vă îndemnăm să fiți în cotninuare alături de noi și să ne susțineți activitățile pe rețelele de socializare:

Federația de Esports din Moldova va continua să depună eforturi pentru a asigura participarea jucătorilor moldoveni la astfel de turnee internaționale. Suntem convinși că doar prin continuarea implicării noastre la nivel global vom contribui la creșterea nivelului de joc și la consolidarea poziției Moldovei în esports. Vedeți în filmulețul de mai jos la minutul 20:40 cum a fost întâlnită Moldova la WEC23. Hai, Moldova! 🦾

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...