Moldova participă la Campionatul Mondial de Esports din 2024

WEC24 Game Titles Moldova Esports (1)

Pentru al treilea an la rând, Moldova nu va lipsi de la Campionatul Mondial Esports și va fi una dintre cele 130 națiuni participante.

Federația Internațională de Esports (IESF) a anunțat cele 5 jocuri oficiale la care se va desfășura World Esports Championships 2024 (WEC24): Counter-Strike 2, PUBG Mobile, DOTA 2, Mobile Legends și eFootball.

Datorită faptului că Federația de Esports din Moldova (MEF) are calitatea de membru al IESF încă din 2022, esportivii noștri sunt eligibili să participe la WEC24.


Pentru a evalua interesul esportivilor moldoveni față de anumite jocuri, MEF a creat formularul de mai jos, pe care te rugăm să îl completezi și să-ți îndemni prietenii cu care joci să facă același lucru.

Rezultatele acestui formular ne vor ajuta să determinăm jocurile care merită atenția noastră prin organizarea unor competiții locale și jocurile la care trebuie să participăm la WEC24.

Structura WEC24 va fi similară celei de anul trecut (WEC23), constituită din cele 3 etape descrise mai sus. Etapa I (preselecțiile naționale) se vor desfășura până în luna mai, iar etapa II (calificările europene) – în luna iulie.

Dacă ești pasionat de Esports și ai vrea să fii mai aproape de ceea ce facem, alătură-te mișcării noastre pe următoarele rețele de socializare:

De asemenea, dacă apar întrebări, nu ezitați să ni le adresați! Mai jos, vă invităm să urmăriți filmulețul prin care IESF a prezentat publicului jocurile confirmate pentru WEC24:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...