ROAD TO IAȘI CSGO 12

Turneul de preselecție la CS:GO se va desfășura ONLINE pe 10 martie! Echipa câștigătoare va reprezenta Republica Moldova la competiția internațională World Esports Championship 2023 Iași.

Preselecția națională la jocul CS:GO se va desfășura conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța căpitanii echipelor pe serverul de Discord.

 

ROAD TO IAȘI CSGO 22

Pentru a-ți înregistra echipa în competiție, trebuie doar să respecți următoarele condiții de participare: să te asiguri că toți coechipierii tăi dețin cetățenia Republicii Moldova; să aderi la serverul de Discord indicat mai jos; să completezi foarte atent formularul indicat mai jos; să înscrii echipa la turneul de pe FACEIT:

 

Este important ca și căpitanul echipei să respecte toate condițiile de mai sus, inclusiv să adere la serverul de Discord menționat, unde va avea loc toată comunicarea despre turneu. Același lucru este aplicabil și jucătorilor fără echipă, care intră în competiție SOLO sau ca PARTY (așteptând ca platforma să le găsească automat o echipă).

 

Cele mai bune echipe din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos. Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

ROAD TO IAȘI CSGO 11

Echipele câștigătoare își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus. Echipa câștigătoare este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, echipa premiantă va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Adițional, toate echipele înregistrate la turneu vor participa la o tombolă, indiferent de rezultatele obținute. Cele mai norocoase trei echipe vor fi alese aleatoriu în cadrul difuzării finalelor, iar căpitanii acestora vor primi fiecare câte 500 lei pe eshop.orange.md, doar pentru simplul fapt că s-au înregistrat la turneu.

 

Această competiție este o parte componentă a evenimentului Orange Esports Series | Road to Iași. Pe lângă premiul de mai sus, câștigătorul turneului va dobândi și dreptul să reprezinte Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul WEC 2023. Dă click pe unul dintre butoanele de mai jos și află mai multe despre eveniment:

 

Dacă ești în căutare de coechipieri, îi poți găsi în grupul indicat mai sus.  Suplimentar, te invităm să privești cele mai frumoase faze din finala unui turneu organizat de MEF în trecut:

 

6 Comments
 1. De la câți ani se poate de înscris la turneu
  Şi daca costa ceva?

  1. Moldova Esports Federation

   Salut, este gratis. Toate întrebările le puteți adresa lui AtemMuto#2446 pe Discord (vezi butonul din articol).

 2. Iar e important să ai PRIME p/u a participa la acest turneu?

  1. Moldova Esports Federation

   Nu e obligatoriu.

 3. Cât de puternici sunt jucătorii, a fost live-ul pe YouTube?

  1. Moldova Esports Federation

   Da, vezi aici: https://www.youtube.com/watch?v=cxdXrowCnrM

Leave a Reply