Orange Esports Series – Road to Iași – powered by Orange

WEC23 Road to Iași General 1b

În perioada februarie-martie, Federația de Esports din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, va desfășura un eveniment complex sub denumirea Orange Esports Series | Road to Iași.

Orange Esports Series | Road to Iași reprezintă o serie formată din 5 turnee distincte la 5 jocuri diferite, dar care au ceva în comun:

WEC23 Road to Iași General 2a

Cele 5 turnee vor fi preselecții naționale, câștigătorii cărora vor reprezenta Moldova la competiția internațională World Esports Championship (WEC). Campionatul Mondial de Esports este o competiție organizată de International Esports Federation (IESF), având un prizepool total de 500.000 USD.

Toate federațiile participante se află acum la etapa de selectare a celor mai buni jucători de esports din țara lor. 1000+ jucători din 100+ țări vor participa la WEC, printre care și 16 jucători moldoveni, pe care urmează să-i selectăm în baza unor turnee naționale.

După etapa preselecțiilor naționale, campionii țărilor din Europa (inclusiv din Moldova) vor participa la etapa calificărilor europene. Cei mai buni jucători se vor califica la etapa OFFLINE Grand Finals din Iași, România.

Pe lângă dreptul de a-ți reprezenta țara la WEC, câștigătorii preselecțiilor se vor alege și cu premii. Acestea vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

WEC reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, WEC oferă un prizepool generos. nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum și continuă să ne urmărești pe rețelele noastre:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...