ROAD TO IAȘI COVER 5

În perioada februarie-martie, Federația de Esports din Moldova, în parteneriat cu Orange Moldova, va desfășura un eveniment complex sub denumirea Orange Esports Series | Road to Iași.

Orange Esports Series | Road to Iași reprezintă o serie formată din 5 turnee distincte la 5 jocuri diferite, dar care au ceva în comun:

 

ROAD TO IAȘI GAMES 0

Cele 5 turnee vor fi preselecții naționale, câștigătorii cărora vor reprezenta Moldova la competiția internațională World Esports Championship (WEC). Campionatul Mondial de Esports este o competiție organizată de International Esports Federation (IESF), având un prizepool total de 500.000 USD.

 

1000+ jucători din 100+ țări vor participa la WEC, printre care și 16 jucători moldoveni, pe care urmează să-i selectăm. Formatul WEC arată în felul următor:

 

ROAD TO IAȘI TIMELINE

Toate federațiile participante se află acum la etapa de selectare a celor mai buni jucători de esports din țara lor. În acest context, Federația de Esports din Moldova vine cu următorul apel:

 

Dacă ești amator al unuia dintre cele 5 jocuri, înregistrează-te la preselecție. Alege-ți jocul preferat și dă click pe unul dintre butoanele de mai jos pentru a trece nemijlocit pe pagina turneului respectiv.

 

Pe lângă dreptul de a-ți reprezenta țara la WEC, câștigătorii preselecțiilor se vor alege și cu premii. Acestea vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

După etapa preselecțiilor naționale, campionii țărilor din Europa (inclusiv din Moldova) vor participa la etapa calificărilor europene. Cei mai buni jucători se vor califica la etapa OFFLINE Grand Finals din Iași, România.

 

Vă rugăm să distribuiți acest anunț tuturor prietenilor voștri care știți că joacă unul dintre cele 5 „game titles” enumerate mai sus. Tindem să descoperim toate talentele din țară, dar avem nevoie de ajutorul vostru!

 

WEC reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, WEC oferă un prizepool generos. De aceea, nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum.

 

1 Comment
  1. De-abia astept

Leave a Reply