Tekken 7 – Orange Esports Series – Road to Iași (WEC23)

WEC23 Road to Iași Tekken 7 1a

Primul turneu de Tekken 7 se va desfășura OFFLINE pe 25 martie 2023! Câștigătorul va reprezenta Moldova la World Esports Championship 2023 Iași (WEC23).

Pe lângă dreptul de a-și reprezenta țara la WEC23, câștigătorul preselecției se va alege și cu premii. Acestea vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.  Deținătorii locurilor de top își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md.

După etapa preselecțiilor naționale, campionii țărilor din Europa (inclusiv din Moldova) vor participa la etapa Regional Qualifiers. Cei mai buni jucători se vor califica la etapa OFFLINE Grand Finals, care se va desfășura în capitala României (Iași), între 24 august – 04 septembrie 2023.

Acest turneu este o parte componentă a evenimentului Orange Esports Series | Road to Iași. Cu titlu de actualizare, informăm că preselecția a avut deja loc, respectiv vă invităm să vedeți meciurile din finală:

WEC23 reprezintă o oportunitate inedită, care trebuie fructificată la maxim de esportivii noștri. Pe lângă șansa de a acumula experiență competițională, WEC23 oferă multe alte beneficii. De aceea, nu rata această frumoasă ocazie pentru a-ți etala abilitățile acumulate până acum și continuă să ne urmărești pe rețelele noastre:

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...