ROAD TO IAȘI TEKKEN 1

Primul turneu de Tekken din 2023 se va desfășura OFFLINE pe 25 martie! Câștigătorul va reprezenta Republica Moldova la competiția internațională World Esports Championship 2023 Iași.

Preselecția națională la jocul Tekken 7 se va desfășura la PlayStation 5, conform programului indicat mai jos. În caz că vor interveni schimbări în program, organizatorul va anunța din timp jucătorii înregistrați.

 

ROAD TO IAȘI TEKKEN 10

Pentru a te înregistra în competiție, trebuie doar să respecți următoarele condiții de participare: să ai 18 ani împliniți sau să fii născut măcar după data de 20.08.2005; să deții cetățenia Republicii Moldova; să completezi foarte atent formularul indicat mai jos:

 

Din motiv că turneul de preselecție se va desfășura OFFLINE la Chișinău, iar numărul de participanți este limitat, primii 32 de jucători înregistrați vor fi contactați de organizator pentru a confirma prezența și pentru a li se comunica locul desfășurării competiției. În cazul în care unul dintre jucătorii înregistrați va refuza participarea, organizatorul va contacta următorii jucători de pe listă.

 

Cei mai buni jucători din cadrul acestui turneu se vor alege cu premiile enumerate mai jos. Premiile vor fi oferite de partenerul general al turneului – compania Orange Moldova.

 

ROAD TO IAȘI EFOOTBALL 4

Câștigătorii își vor alege premiile pe care le doresc de pe eshop.orange.md în limita sumelor distribuite mai sus. Premiantul este în drept să aleagă produse care depășesc sumele respective. În acest caz, participantul va acoperi diferența dintre prețul produsului și suma câștigată.

 

Acest turneu este o parte componentă a evenimentului Orange Esports Series | Road to Iași. Pe lângă premiul de mai sus, câștigătorul turneului va dobândi și dreptul să reprezinte Moldova la etapa Regional Qualifiers din cadrul WEC 2023. Dă click pe unul dintre butoanele de mai jos și află mai multe despre eveniment:

 

Vă rugăm să distribuiți acest anunț tuturor prietenilor voștri care joacă unul dintre cele 5 „game titles” la care facem turnee luna asta. Tindem să descoperim toate talentele din țară, dar avem nevoie de ajutorul vostru!

 

Dacă cauți adversari pentru antrenamente, îi poți găsi în grupul indicat mai sus.  Suplimentar, vezi cum s-a jucat la un turneu organizat de MEF la alt fighting game:

 

4 Comments
 1. Salut, este vre-o posibilitate de a ne confirma ca a-ți primit formularul, să nu stăm în suspans până în Martie?

  1. Moldova Esports Federation

   Salut, confirmarea ar fi trebuit să apară exact după ce l-ai completat. Chiar și așa, confirmăm aici că am primit înregistrarea ta, dar vom confirma suplimentar și pe rețelele indicate.

 2. Vreau sa cîștig acest turneu 🙏😊

  1. Moldova Esports Federation

   Pentru început, trebuie să te înregistrezi. 😊

Leave a Reply